Dreamcast Collection Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Dreamcast Collection - XBOX 360
Bruttó ár
2.090 Ft
Nettó ár: 1.646 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 40742
SEGAEN szinkron

Dreamcast Collection [PC DVD]



A csomag tartalmazza a Sonic Adventure, a Crazy Taxi, a Sega Bass Fishing és a Space Channel 5: Part 2 játékokat.


Sonic Adventure
Indulj el Soniccal és a barátaival egy epikus kalandra. Járjátok be az exotikus paradicsomot, nevelj saját kedvencet Chao – t, és szerezd meg a káosz hét smaragdját, hogy meg tudd állítani az ördögi Dr. Eggmant!

A smaragdok erejének segítségével Dr. Eggman az ördögi Chaost akarja még erőssebbé tenni, hogy mindörökre ő lehessen a világ ura!
Sonic izgalmas kalandjait ezúttal új speciális lehetőséggel élheted át, nem beszélve a bonuszokról, amik miatt ez a cím nem hiányozhat egyetlen gyűjtő gyűjteményéből sem.

  • Hat játszható szereplő, mindegyik egyedi tulajdonságokkal és képességekkel
  • Bonusz szintek, mini játékok és a felejthetetlen Chaos
  • Új küldetés mód, 60 bonusz játékkal
  • Villámgyors szintek, kalandos etapok, felfedezésre váró területek



    Crazy Taxi
    Készen állsz egy kis őrült pénzkeresésre? Fuvarozd az utasaidat stílusosan, így téve szert egy kis extra profitra. A Crazy Taxi egy igazi őrült móka!

    A Dreamcast slágerének javított verziójában taxisofőrként kell pénzt keresned. A taxióra ketyeg, és Neked a lehető leggyorsabb és egyben legrövidebb úton kell eljuttatnod az ügyfeleidet a céljukhoz. Néha ez nem is olyan könnyű, mint amilyennek elsőre látszik, lehet, hogy trükkökhöz kell folyamodnod. Szükség lesz a gyalogosok közti szlalomozásra, közlekedésre a járdán vagy a piroson való áthajtásra is. Mindezt természetesen csúcsidőben, dugóban.

    Négy sofőr közül választhatsz, akiknek saját kocsijuk van. Mindegyik egyedi tulajdonságokkal. Elég ürölt vagy kipróbálni?

  • Juss át a különféle akadályokon, vagy használd ki őket az őrült manőverek végrehajtásához
  • Négy különböző taxi és sofőr, mindegyik saját stílussal, tulajdonságokkal és képességekkel
  • Két hatalmas pálya, határok nélkül
  • Új, eddig nem látott játékmódok
  • Kiváló hip – hop zene



    Sega Bass Fishing
    Halak! Ugorj a csónakba, de ne felejtsd el a botot! Fogd ki a legnagyobb halat, amit valaha láttál! Élvezd a csodás természetet anélkül, hogy elhagynád a szobát!

    A Sega Bass Fishing annak idején még a játéktermekbe csalogatta a játékosokat, de most megérkezett Hozzád, hogy otthonodban élvezhesd. Tökéletesen szimulálja az igazi horgászatot 3D – ben a virtuális tavon. Dobd be a horgot, légy türelmes, várd ki, míg kapnak a halak, a többire gondolom, rá fogsz jönni…

    Nem muszáj kimenned a természetbe a szúnyogok közé, hogy átélhesd a horgászat izgalmait. Ebben a hatalmas virtuális világban, a hatalmas virtuális tavon is átélheted. Kiváló látás és kötél idegek kellenek a jó horgásznak. Ha úgy érzed, rendelkezel ezekkel, akkor hajrá! Ragadd meg a botot és vedd ki a legnagyobb halat a Lake Paradise tóból. Három játékmód, több mint 13 féle csali garantálja a jó szórakozást.

    A Sega Bass Fishing annyira valósághű, hogy pár óra játék után Te leszel a kocsmában a legnagyobb horgásztörténet mesélő :)



    Space Channel 5: Part 2
    Hív a kötelesség! Segíts a csillagközi riporternőnek, Ulalenek visszaverni a Moroliánok támadását és eltáncolni a győzelemig, ebben a klasszikus zenei játékban.

    Bemutatom Ulalet, a galaxis legjobb riporterét. Saját stílusa és mozgáskultúrája van. Segíts neki legyőzni a Dance Troupe csoportot, akik túszul ejtettek több ezer embert és táncra kényszerítik őket. Lehetőséged van kiszabadítani a túszokat, és kideríteni, hogy ki áll az események hátterében. Mindezt természetesen tánc közben.

  • Mutasd meg Ulale ellenségeinek, ki is az úr. Mutasd be a stílusos tánclépéseidet, amik elpusztítják a robotokat, kiszabadítják a túszokat, és kiválóan mutatnak
  • Táncolj ritmusra!



  • Értékelések Dreamcast Collection

    Nincs vélemény a termékről.