EA Sports FC 24 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ EA Sports FC 24 - PC CIABEA Sports FC 24 - PS4EA Sports FC 24 - PS5EA Sports FC 24 - Xbox Series X|S
Bruttó ár
13.790 Ft
Nettó ár: 10.858 Ft
 
Termék kódja: 464026
ElectronicEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 3.900 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 9.890 Ft-ért

EA Sports FC 24 [NSW]

Szerezzen alapítói státuszt

Bemutatjuk az EA SPORTS FC alapítói státuszát, ünnepelve azokat a rajongókat, akik csatlakoztak az EA SPORTS FC-hez a The World's Game új korszakának kezdetén. Azok a rajongók, akik 2023. november 1-ig játszanak az EA SPORTS FC 24-en, az FC alapítóivá válnak, és különféle előnyökhöz jutnak, beleértve az exkluzív emblémát és az alapítói készletet, amely az elkövetkező években fogja képviselni státuszukat. Ezenkívül az FC alapítói számos nagyszerű exkluzív bónuszt kap majd az EA SPORTS FC 24-en és azon túl. Készüljön fel az EA SPORTS FC legjobb kínálatára ezzel az egyszeri lehetőséggel, hogy valami új kezdetén lehessen.

A játékról

Az EA SPORTS FC 24 a következő fejezet a futball innovatívabb jövőjében.

Az EA SPORTS FC 24 a The World's Game új korszaka: 19 000+ teljesen licenccel rendelkező játékos, 700+ csapat és 30+ ligaverseny garantálja a valaha volt leghitelesebb futballélményt.

Játsszon november 1-ig, és szerezzen alapítói státuszt!

Fő tulajdonságok

  • Kerüljön még közelebb a játékhoz a három csúcstechnológiának köszönhetően, amelyek minden meccsen páratlan valósághűséget biztosítanak: HyperMotionV, optimalizált Opta játékstílusok és a forradalmi Frostbite motor.
  • A HyperMotionV technológia rögzíti a valós játékot, és több mint 180 profi férfi és női mérkőzés volumetrikus adatait használja fel, hogy a játékon belüli mozgás pontosan tükrözze a pályán zajló eseményeket. Kizárólag PlayStation 5 konzolon érhető el.
  • A játékstílusok dimenzionálják a sportolókat, és az Opto-ból és más forrásokból származó adatokat olyan megkülönböztető képességekké értelmezi, amelyek növelik az egyes játékosok valósághűségét és egyéniségét.
  • A forradalmian új Frostbite motor valósághű részletességgel adja meg a The World's Game-t, így még jobban elmerülhet minden meccsben.
  • Fejleszd a klublegendákat , és fejleszd játékosaidat a vadonatúj evolúciós rendszerrel Ultimate Team módban. Üdvözöljük a női labdarúgókat a pályán férfi társaikkal együtt, és építsd meg álmaid 11-jét.
  • Írja meg saját történetét Coach Career vagy Player Career módban, és csatlakozzon barátaihoz a pályán a platformok közötti játéknak köszönhetően (a Nintendo Switchen nem érhető el) Clubs és VOLTA FOOTBALL módban.

HyperMotionV

  • A legnagyobb ugrás a játékmenet hitelességében és realizmusában: A HyperMotionV technológia több mint 180 férfi és női mérkőzés volumetrikus adatait használja az EA SPORTS UEFA Bajnokok Ligájában, a Premier League-ben vagy a LaLiza-ban, hogy megragadja a valódi futball megfelelő ritmusát és gördülékenységét a The World's Game-ben. Ez azt jelenti, hogy az EA SPORTS FC 24 mozgása olyan csapatoktól származik, mint a Real Madrid, a PSG és a Manchester City, és a játékban résztvevő több száz futballista animációit valódi profik tettei befolyásolják a pályán.
  • 1v11 mérkőzések speciális rögzítése: A térfogati adatok a HyperMotionV alapja – a világ élvonalbeli versenyein komplett csapatok mérkőzéseit a stadionokban elhelyezett kamerák élőben rögzítik, és a játékosokról kapott adatok befolyásolják a játékban való mozgásukat.
  • Gépi tanulás: A fejlett 11v11 meccsrögzítésből származó adatok felhasználásával a HyperMotionV technológia megtanítja az EA SPORTS FC szabadalmaztatott gépi tanulási algoritmusát, hogy a valódi futballmozgást akár valós időben is utánozza, hogy magával ragadó és egyedülálló élményt nyújtson a The World's Game-ben.
  • Az egész csapat volumetrikus mozgása: A valódi versenymérkőzéseken egyidejűleg mind a 22 játékostól származó Volumetrikus HyperMotionV-adatok képezik az autentikus 11v11 játékon belüli mozgás alapját. Az eredmény több ezer valódi animáció, így mindkét csapat úgy mozog, mint a világ legjobb klubjai – összességében.
  • AI Mimic: Az AI Mimic valós futballisták volumetrikus adatait használja, és 24 egyedi testmozgást hoz az EA SPORTS FC-be fejlett mesterséges intelligencia segítségével. Így a rajongók élvezhetik a The World's Game 1200 legjobb játékosát valódi mozdulataikkal.
  • AcceleRATE 2.0: További archetípusokkal (most 7) ??az AcceleRATE 2.0 új módszereket mutat be a gyorsításra és lendületre, amellyel a játékosok áthatolhatnak ellenfeleiken.
  • AI True Flight Ball Physics: Az AI True Flight Ball Physics technológia több száz valódi passzon, lövésen, szabadrúgáson és keresztrúgáson alapul, és a mesterséges intelligencia segítségével biztosítja, hogy a labda pályája az EA SPORTS FC 24 játékban megfeleljen annak, ahogy a labda ténylegesen mozog, amikor elrúgják néhányan a legjobb futballsztárok közül.
  • Kinetic Physical Play: A HyperMotionV fizikailag növeli a játékot – az erősebb játékosok új módszerekkel küzdhetik le az ellenfelet, és több helyet teremthetnek a labdával a lábuknál. Ezek az új animációk valósághűbbé teszik azt, ahogy a játékosok védik és árnyékolják a labdát, így érezheti minden érintkezés hatását, és könnyebben alkalmazhatja fizikai arányait a pályán.
  • AI Hands: A StretchSense kesztyűk sokkal jobban rögzítik a kezek természetes mozgásait, és továbbítják ezeket az adatokat a mesterséges intelligenciának, amely valós időben olyan mozdulatokat generál, amelyek tükrözik a The World's Game-ben játszó futballisták kezei, csuklói és ujjai mozgását.

Játékstílusok

  • Valódi Opta adatokkal optimalizált játékstílusok: Az összesített értékelésükön túl megkülönböztetik a sportolókat, és megközelítik azokat a képességeket, amelyek különlegessé teszik ezeket a játékosokat. Minden játékstílus egyedi lehetőségeket kínál a játékosoknak, amelyek új szintre emelik játékmenetük hitelességét. A játékstílusok+ világszínvonalra fejleszti ezeket a jellegzetes készségeket, lehetővé téve az elit labdarúgóknak, hogy olyan szinten játsszanak, amit kevesen tudnak elérni.
  • Különböző játékstílusok: Minden futballista egy kicsit másképp játszik. Ezt a tényt tükrözi a The World új játékstílusú funkciója olyan jellegzetes képességek formájában, amelyek túlmutatnak az általános értékelésen, és segítenek a játékosoknak kiemelkedni a pályán. A 34 játékstílus mindegyike, amelyek a játék minden fázisát érintik a gólszerzéstől a védekezésig, minden játékmódban elérhető, kivéve a VOLTA FOOTBALL-t.
  • Játékstílusok+: Csak a világ legjobb játékosai rendelkeznek a játékstílusok+ -szal, amelyek elit szintre emelik a képességeket. Segítenek nekik ragyogni a pályán, és Ön tisztán látni és érezni fogja a különbséget.

Trailer

Trailer

Kapcsolódó termékek (1)


Értékelések EA Sports FC 24

Nincs vélemény a termékről.