Earth 2150 Trilogy

ÚJ TERMÉK
4.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 505

Topware 12 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Earth 2150 Trilogy [PC DVD]


A csomag tartalmazza az Earth 2150: Escape From the Blue Planet, az Earth 2150: Lost Souls és az Earth 2150: The Moon Project című játékokat.

Earth 2150: Escape From the Blue Planet
A közkedvelt sci – fi RTS második része. Teljes 3D stratégia az Earth II motorjára építve, ami képes kiválóan részletes mozgó grafikát megjeleníteni az átlagos vasakon is. A játékban négy játszható oldal közül választhatsz. Mindegyik oldal más játékstílust képvisel és követel is egyben, köszönhetően a különböző egységeknek, épületeknek, gyártási módszereknek és a fejlődésnek. Az oldalak:
  1. LC – békeszerető matriarchális közösség, akik új otthont keresnek a Föld pusztulása után
  2. USC – robotok mechanikus serege, amit egy központi számítógép irányít, ami már minden embert megölt
  3. Alien – földönkívüli faj, ami hosszú ideje a Mars fogságában él
  4. ED – Euro – Ázsiai korporáció, ami az emberiség túléléséért harcol
A négy kiterjedt kampány mellett (mindegyik hét küldetést tartalmaz) a játék multiplayer játéklehetőséget is biztosít, különböző játékmódokkal, beleértve a Skirmishe és a Kooperáció módokat is.
Earth 2150: The Moon Project
A The Moon Project – Topware Csata a Földért 2150 – ben még mindig zajlik. Közben azonban a Holdon a Lunáris korporáció egy titkos terven dolgozik, amit az UCS megpróbál kifürkészni. Új játékkörnyezet, új történet, új kampányok, új egységek és sok minden más várnak Rád
Earth 2150: Lost Souls
Az Earth 2150 sorozat közvetlen folytatása, amiben visszatérsz a Földre. A Földön pedig olyan városok, mint Amszterdam, San Francisco vagy Bécs romjaiért kell majd harcokat folytatnod. A vizuális megjelenésről a The Moon Project motorja gondoskodik ebben a címben is.
Ez a legújabb rész magában foglal három új kampányt is, mintegy harminc küldetéssel. Pályaszerkesztő is került a játékba és természetesen a LAN – on vagy Interneten játszható multiplayer sem hiányozhat 25 pályát magában foglalva.

Earth 2150 Trilogy
katalógusba hozzáadva: 2004.01.01.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Earth 2150 Trilogy

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok