Elden Ring (Launch Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Elden Ring (Launch Edition) - PC DVDElden Ring (Launch Edition) - Xbox Series X|S
Bruttó ár
23.490 Ft
Nettó ár: 18.496 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 431704
BandaiEN szinkron

Elden Ring (Launch Edition) [PS5]

Tapasztalja meg az izgalmas kalandokat, és vegyen részt az ármányokkal és sötét erőkkel teli hatalmas világ sorsában. A jellegzetes harcmódoknak köszönhetően minden ellenfélnél meg kell találnia a megfelelő stratégiát.

Keljen fel, hogy irányítsa az Elden Ring hatalmát, és legyen az Elden Ura. A The Between című filmben, ahol Marika királynő uralkodik, az Elden -gyűrűt, Erdtree forrását összetörték. Marika leszármazottai megszerezték a Nagy Rúnák néven ismert Gyűrű szilánkjait, és újonnan felfedezett erejük őrült szaga kiváltotta a háborút: A szétverést. Kegyelmed rég elveszett, ezért követned kell a ködös tenger útját.

elden_ring_1


Amikor a konfliktusok visszhangjai a távolban csapnak le, egy számkivetett jön. Ősei egykor a földeket a köztes otthonnak nevezték, de a kegyelem áldott fényét régen elvesztették törzsük számára, és kiűzték őket a királyságból. Megfertőződtek, de most visszatértek, hogy megszerezzék a legenda által megígért Elden Uraságot.

elden_ring_2


Az elveszett kegyelemtől vezérelve, egy olyan úton fog menni, ahol a bölcsesség és a mágia segítségével visszaszerezheti a földet, és elveheti a félistenek kezéből. Mire vágysz? A hatalomra, vagy megértésre? Döntsd el magad, majd építsd fel a jellemedet saját belátásod szerint. Próbálj ki tucatnyi készséget, és találd meg a stílusodnak a leginkább megfelelőt.

elden_ring_3


Egy új fantáziavilág

Hidetaki Miyazaki (a Sötét lelkek sorozat szerzője) és George R. R. Martin (a Jég és Tűz dal fantasy sorozat szerzője) érdekes együttműködésében egy új, történetekkel teli világ jött létre. Ennek köszönhetően teljes értékű élményre számíthat egy fordulatokkal és érdekes karakterekkel teli komplex történettől.

elden_ring_4


Fedezze fel

Az Elden Ring világa hatalmas, különféle közlekedési lehetőségeket kínál a térképen, akár gyalog, akár lóháton. Meghódíthatja a világot barátaival együtt online együttműködésben vagy egyénileg. Füves síkságokat, mocsarakat és sűrű erdőket ismerhet meg. Felmászhat a hegyekre, vagy meglátogathatja a gyönyörű kastélyokat.

Játékélmény

Hozza létre karakterét egy kifinomult akció -RPG -ben. Vesse bele magát a csatába, gyűjtse össze egyenként az ellenségeket, vagy hívjon segítséget szövetségeseihez. Sok lehetőség közül választhat, amikor eldönti, hogy hogyan kell megközelítenie a harcot.



Értékelések Elden Ring (Launch Edition)

Nincs vélemény a termékről.