The Elder Scrolls Online: Greymoor (Collector’s Edition Upgrade) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Elder Scrolls Online: Greymoor (Collector’s Edition Upgrade) - PS4The Elder Scrolls Online: Greymoor (Collector’s Edition Upgrade) - XBOX ONE
Bruttó ár
54.490 Ft
Nettó ár: 42.906 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 406381
BethesdaEN szinkron

The Elder Scrolls Online: Greymoor (Collector’s Edition Upgrade) [PC DVD]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Skyrim sötét szíve dobog az Elder Scrolls Online mélységébõl: Greymoor. Csatlakozzon a befagyott Skyrim nyugati felméréshez, fedezze fel a Blackreach hatalmas, veszélyes földalatti területeit, és lépjen szembe a hatalmas erõkkel az The Elder Scrolls saga legsötétebb történetében. A Greymoor fejezet gótikus és durva f történetet, valamint oldalsó küldetéseket, új, nyílt világbeli eseményeket fog hozni a játékoscsoportok számára, egy új, masszív próbát a Kyne Aegis-ról 12 játékos számára, egy új Régiségek játékrendszert. és jutalmak minden típusú játékos számára) és még sok más. A több mint 30 órás új fõszereplõvel a Greymoor fejezet egy teljesen új ESO-élményt hoz, amely mind a sorozat veteránjait, mind az új szereplõket meghökkent. Az Elder online tekercsel: A Greymoor Collector's Edition a következõket tartalmazza: A vámpír ura, vámpír Lord szobra Négy gyûjtõ érme halmaza Steelbook Nyugati Skyrim térképe ESO Plus elõfizetés havonta Digitális tartalom: exkluzív tartó, társ, érzelmi csomag, jelmez és emlékeztetõ A játékhoz internetkapcsolat szükséges!

Értékelések The Elder Scrolls Online: Greymoor (Collector’s Edition Upgrade)

Nincs vélemény a termékről.