The Elder Scrolls 5: Skyrim (Special Edition)

A héten több mint 5 ügyfél vásárolta meg
SZINTÉN ELÉRHETŐ The Elder Scrolls 5: Skyrim (Special Edition) - XBOX ONE
ÚJ TERMÉK
11.426 Ft
8.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

1 szabad darab
Futárral a kézbesítés 9.27.2021
A beraktározás dátuma tájékoztató jellegű, a beszállítótól kapott információk alapján változhat.
Termék kódja: 354044

Utolsó frissítés időpontja: 2021.9.17. 09:25
Bethesda18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottangol verzió

LEÍRÁS: The Elder Scrolls 5: Skyrim (Special Edition) [PS4]


A csomag tartalmazza a The Elder Scrolls 5: Skyrim alapjátékot és a The Elder Scrolls 5 Skyrim: Dawnguard, The Elder Scrolls 5 Skyrim: Dragonborn és The Elder Scrolls 5 Skyrim: Heartfire DLC-ket.


The Elder Scrolls 5 Skyrim

Az Elder Scrolls sága következő része megérkezett. Skyrim feléleszti az egész virtuális világot, amely nyitott arra, hogy azt felkutassa oly módon, ahogy azt Ön szeretné.

A Tamriel birodalom válaszút elé érkezett. Skyrim királyát megölték. Új szövetségek jöttek létre, melyek igényt tartanak a trónra. A konfliktus közepén pedig eközben ébredezik az igazi gonosz. Rég eltűnt sárkányok visszatértek Tamriel birodalmába. Skyrim és maga a birodalom jövője egy hajszálon függ, és várja Dragonborn eljövetelét, akinek érkezését megjövendölték. A hőst, aki a hang erejével született, és aki képes szembeszállni a sárkányokkal.


 • Skyrim a játékok nyitott világában egy fantázia eposzt jelenít meg, mely magát a játékot és a virtuális világ technológiáját új magaslatokba emeli.
 • Játsszon az Ön által kiválasztott karakterrel, amilyet csak el tud képzelni, és tegye azt, amit csak szeretne. A választások legendás szabadsága, az elbeszélés és a kaland a The Elder Scrolls sorozatban úgy valósítható meg, ahogy eddig még sosem.
 • Az új engine az egész virtuális világot eleveníti meg, az égbolton úszó felhőkkel, hegyvidékeivel, zajos városaival, üde rétjeivel és az ókori dungeonjaival.
 • Válasszon több száz fegyver, varázslat és képesség közül. A karakterek új rendszere lehetővé teszi Ön számára a játékot oly módon játszani, ahogy azt szeretné, valamint cselekedeteivel irányíthatja azt.
 • Harcoljon sárkányokat. Dragonborhoz hasonlóan ismerje meg titkaikat, használja fel őket saját érdekeiben.


  The Elder Scrolls 5 Skyrim: Dawnguard

  Harkon a vámpírok ura újra hatalomra kerül. Ősei segítségével valami igazán elképzelhetetlen dologra készül - meg akarja semmisíteni a napot. Csatlakozik az ősi Hajnal őrzőihez, és megállítod őt? Vagy te magad válsz Vámpír Úrrá? Merüljön el az új kalandok sorozatában, melyek számos új helyszíneket és feladatokat hoznak magukkal, a döntés pedig az Ön kezében van.


 • Bővítse a Hajnal őrzőinek sorát, fegyverkezzen fel új fegyverekkel, késztsen saját nyilakat sárkánycsontból. Használjon új fegyvereket, varázslatokat, tépje szét ellensége lelkét, így azok az Ön szolgáivá válnak.
 • Csatlakozzon a förtelmek éjszakájához és válljon a vámpírok urává.
 • Válasszon ki egyet a két terjedelmes erődből, melyet elfoglalhat és fokozatosan fejleszthet (Valkihar vára, vagy a Hajnal őrzőinek erődítménye). Fedezze fel az elveszett völgyeket, látogassa meg Oblivion völgy új szféráját.
 • Látogassa meg Ratwayt Riftenben és keresse fel azt a személyt (nő), aki képes megváltoztatni kinézetét (nemcsak hajviseletét, hanem arcát is).
 • Skyrim-ben lóhátról is harcolhat - közelharc is lehetséges.


  The Elder Scrolls 5 Skyrim: Dragonborn

  Morrowindből nagy út vár Önre Solstheim szigetére. Ismerjen meg új városokat, dungeonokat és teljesítsen új feladatokat vándorlásai során. Válljon a leghatalmasabbá kiáltások és varázslatok által, melyek megfosztják ellenségeit harcolni való akaratuktól és sárkányokat szelídítenek. Az Ön sorsa és Solstheim sorsa egy hajszálon lóg, mivel a leghalálosabb ellenséggel kell szembeszállnia, az első Dragonbornnal.


 • Fedezze fel a sötét erőket az új Daedric világban folytatott utazásaidsorán. Gyűjtsön tiltott tudást tartalmazó könyveket. Válasszon új ösvényeket a képességeinek és adottságainak.
 • Öltse magádra a Bonemold és Chitin páncélokat és viseljen Stalhrim fegyvereket! Harcoljon olyan félelmetes ellenségekkel, mint Ash Spawn, Ricklings és mások.


  The Elder Scrolls 5 Skyrim: Hearthfire

  A The Elder Scrolls 5 Skyrim: Hearfire datadiskkel telket vásárolhat, felépítheti az alapoktól saját házát, egy egyszerű egyszobás lakástól egészen egy fegyverrakárral rendelkező tágas székhelyig, alkimista toronnyal, istállóval, kerttel és egyébbel. Használjon új eszközöket, mint a rajztábla és az ácsasztal. Barkácsoljon bútort tetszőlegesen választott alapanyagokból.


 • Válasszon telket Hjaalmarch városában, Falkreath megyében. Az ambíciózus telektulajdonosoknak lehetőségük van több telek megvételére és máris kezdhetik építeni birodalmukat.
 • Óvja birodalmát az ellenségektől. Amennyiben segítségre van szüksége, béreljen fel személyi bárdost, vagy lovast. • The Elder Scrolls 5: Skyrim (Special Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2016.06.15.

  Vélemények: The Elder Scrolls 5: Skyrim (Special Edition)

  Nincs vélemény a termékről.