Eledees

ÚJ TERMÉK
4.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 31731

KONAMI minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Eledees [Wii]

Nagyon szép játék amelyet a vezérlése még élvezetesebbé teszi.


 • Az egyetlen energiaforrás több mint 10.000 éve ezekben a kis lényekben rejlik, legalábbis a játék világában, ahol nincs se áram, se gáz, se atomerőmű. Az emberek és az Eledee-k mindig is harmóniában éltek, egészen egy óriási viharig, amikor elkezdtek furcsán viselkedni (mármint a kis lények, nem az emberek, azok mindig is furán viselkedtek). Az Eledee-k elbújtak az emberek elől is, és többé a dolgukat sem tették.

 • A játékos egy fiatal fiú, Kai szerepébe élheti bele magát, aki elindul, hogy kiderítse, mi történt ezekkel az apró lényekkel, és megpróbálja őket újra barátságossá tenni az emberekkel. Kai egy rakat fejlett eszközzel rendelkezik, amelyek segítik majd kalandjai során. A legérdekesebb a begyűjtő puskája (capture gun), mellyel legalább úgy vitézkedhet, mint a Half-Life gravitációs fegyverének birtoklója.

 • A játék során a Wii távirányítójával vezérelhetjük a játékot, összesen 25 pályán a történet-módban, melyek során 15 különböző Eledee-vel találkozhatunk, akik saját személyiségjegyekkel és gyenge pontokkal rendelkeznek, amelyeket ki kell majd használni, hogy begyűjthesd őket. A szerkesztő-módban mindenki saját maga generálhat pályákat, így mindig lesz változatosság a játékban. A multiplayer-módban maximum 4 játékos versenghet egymással a történet-mód pályáin, vagy pedig saját készítéső terepen.

 • Eledees
  katalógusba hozzáadva: 2007.11.24.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Eledees

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok