Emergency Collection PC DVD

Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 25009
TakeEN szinkron

Emergency Collection [PC DVD]

A csomag tartalmazza az Emergency 3: Mission Life és az Emergency 4: Global Fighters for Life játékokat.

Emergency 3: Mission Life:
Újra átveszed a mentőcsapat irányítását, és jó pár helyzetet kell megoldanod. Legyen szó tűzről, balesetről, földrengésről vagy bármilyen más katasztrófáról.
Egy komplett mentőcsapat tartozik a kezeid alá, tűzoltók, rendőrök, stb., akik 20 veszélyes helyzetet kell, hogy megoldjanak. Természetesen 3D grafikával.
A játék új motort kapott, ami támogatja az elpusztítható környezetet, a dinamikus időjárás változást, a napszakok váltakozását, a realisztikus fizikát, a rag-doll fizikát, és a játék szituációihoz igazítja a zenét is. A játék része egy szerkesztő is, egyszerű szkript nyelvvel, minek segítségével nem csak küldetések készíthetők, de teljes kampányok is.

Emrgency 4: Global Fighters for Life:
A játék ötvözi a ral-time stratégiát a valódi szimulációval. A feladatod a balesetek, katasztrófák helyszínén dolgozó mentőcsapatok irányítása. Mint főnöknek az a dolgod, hogy koordináld a speciális járművek és a tűzoltók, rendőrök, mentők, műszaki mentők munkáját.
Most először az Emergency játékok történetében minden küldetés egy történet köré van építve. A történet egy sűrűn lakott városban játszódik, ahol a fő feladatok mellet, sok kisebb mellékfeladatot is meg kell majd oldanod. A játékban újdonságként jelenik meg a csopport ekonomikai vezetésének lehetősége, illetve a csapatok pontos felkészítésének szükségessége. Minden feladatot meg kell majd oldanod, legyen nappal vagy éjszaka, essen az eső vagy süssön a nap.
Szintén újdonságként jelenik meg az antarktiszi mentés, vagy a közel – keleti műveletek, amik teljesen új oldalról mutatják be a mentőegységek munkáját. Első feladaitban könnyebb, egyszerűbb közlekedési balesetek mentését kell majd koordinálnod, később bonyolultabb feladatokkal kell majd szembe nézned, míg végül egy komplex földrengés és árvíz mentését kell levezényelned.
Bárhol, ahol az embrei élet veszélybe kerül – legyen az tűzvész, baleset, rablás vagy természeti katasztrófa – a mentőcsapatoknak közbe kell lépniük a Te irányításod alatt. „Az élet mindenek előtt!“ ez a mottó, ami a játék lényegét meghatározza.

  • 20 veszélyes feladat, amik különféle módokon is megoldhatók mindez egy dinamikus nagyvárosban
  • Mentések az Antarkiszon és a Közel – Keleten
  • Javított környezet, egyszerűsített irányítás, új mikromenedzsment rendszer, segítség a játék folyamán, teljes körű kiképzés a csapatoknak
  • Új kooperatív online játékmód
  • Kibővített mentési helyszínek, új környezet
  • Mentési specialisták és technikai újdonságok
  • Dinamikus játékmenet, események
  • Realisztikus fizika – leomló épületek, lökéshullámok, stb. Az egyes objektumok valódi tulajdonságokkal rendelkeznek (súly, anyag)
  • Javított 3D grafika, komplex effektusokkal (visszatükröződések, sugárzó tűz, napszakok és időjárási körülmények változása)
  • Beépített szerkesztő saját küldetések és kampányok létrehozásához

  • Értékelések Emergency Collection

    Nincs vélemény a termékről.