Energiaital RedBull Coconut Edition- 250ml

A héten több mint 5 ügyfél vásárolta meg
ÚJ TERMÉK
571 Ft
579 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Futárral a kézbesítés 1.28.2022
Termék kódja: 411989


LEÍRÁS: Energiaital RedBull Coconut Edition- 250ml [AA4CZS03]


Készülj fel egy különleges ízélményre! Red Bull Coconut Edition az egzotikus kókusz és acai ízével visszatért.
Élénkíti a testet és szellemet! A ® Red Bull Energy Drink egy világszerte elismert energiaital, élsportolók, diákok, nagyon megterhelő munkakörben dolgozók által is, és szintén játékmaratonok során is elismerve.
Összetétel:
 • Koffein: A koffein természetesen előfordul több, mint 60 növényben, és sokféle élelmiszerben megtalálható, mint például a kávé, tea és csokoládé. Az emberi szervezetre történő hatásának egyik fő aspektusa, hogy stimuláló hatással van a kognitív funkciókra. A koffein segíti a koncentrációt és növeli az éberséget. Egy 250 ml-es Red Bull Energy Drink energiaital 80 mg koffeint tartalmaz.
 • Taurin: A taurin egy aminosav, amely természetesen fordul elő az emberi szervezetben, és jelen van a napi táplálékban. Biológiai folyamatok széles spektrumában vesz részt. A taurin megtalálható magas koncentrációban az izmokban, az agyban, szívben és vérben. Egy 70 kg súlyú ember testében 70 g taurin oszlik szét. A taurin szintén megtalálható különböző élelmiszerekben, mint például a tenger gyümölcsei, halak, baromfi és a bébiételek többségében.
 • B vitaminok: A vitaminok alapvető mikrotápanyagok, amelyek szükségesek a normális testfunkciók fenntartásához. A vitaminok kétféle típusa létezik: zsírban oldódók és vízben oldódók. A Red Bull vízben oldódó vitaminokat tartalmaz. A vízben oldódó vitaminok nem maradnak meg úgy a testben, mint a zsírban oldódó vitaminok. Ehelyett a vérplazmában keringenek. A Red Bull a következő vízben oldódó B-vitaminokat tartalmazza: B3, B5, B6 és B12. Ezek a vitaminok hozzájárulnak a normális anyagcseréhez, mint a szénhidrátok és fehérjék felhalmozódása és lebontása, és hozzájárulnak a normális mentális teljesítményhez, valamint csökkentik a fáradtságot. Ezen kívül fontos szerepet játszanak az agyban is. Hozzájárulnak az idegrendszer normális működéséhez.
 • Cukrok: A Red Bull Energy Drink energiaital cukorrépából származó cukorral készül. A cukor jól ismert szénhidrát, és sokféle élelmiszerben előfordul. A szénhidrátok alapvető tápanyagok, amelyeket a napi étkezések során fogyasztunk, és mindegy, hogy gyümölcsben vagy Red Bull Energy Drink energiaitalban található, a testünk ugyanúgy dolgozza fel a cukrokat. A Red Bull Energy Drink energiaital 100 ml italban 11 g cukrot tartalmaz. ez ugyanaz a cukormennyiség, mint 100 ml narancs- vagy almalé esetében.
 • Alpesi víz: A víz a Red Bull kulcsfontosságú összetevője. A Red Bullhoz használt víz a legjobb minőségű friss alpesi víz, melyet az osztrák és svájci Red Bull gyárak közelében található forrásokból nyernek.
 • Energiaital RedBull Coconut Edition- 250ml
  katalógusba hozzáadva: 2020.10.02.

  Vélemények: Energiaital RedBull Coconut Edition- 250ml

  Nincs vélemény a termékről.