Epic Mickey

ÚJ TERMÉK
5.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 40360

Disney 7 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Epic Mickey [Wii]


Stílusos ugra – bugra platform játék, amiben Mickey egér egy varázsecsettel kalandozik. Az ecset segítségével kiszínezheti a környezetét, de el is tüntetheti azt, vagy harcolhat az ellenfeleivel, amik mechanikus teremtményekként jelennek meg és közismert Disney figurákra emlékeztetnek.

Mickey az útja során a skicceket a varázsecsettel életre kelti. Ezek aztán különleges képességeket biztosítanak neki, mint az idő lelassítása, TV készülék készítése, ami aztán elvonja az ellenfelek figyelmét. Az, hogy milyen játékstílust választasz, csak rajtad múlik – ki is színezheted a világot, de törölhetsz is bármit.

Attól függően hogyan döntesz, változik Mickey. Maga a hős, úgy néz ki, mint az eredeti 1920 – as változat, Vele együtt fogod megismerni a világot, ami éppen úgy néz ki, mint egy Disney park. A parkban azonban egy gonosz uralkodik – The Phantom Blot – akit le kell győznöd. Fokozatosan fogod teljesíteni a szinteket, amik az egész estés rajzfilmek klasszikus vonalai alapján kerültek megrajzolásra. Mint minden más parkban itt is várnak Rád más attrakciók is, mini játékok formájában.


Epic Mickey - Wii
Értékelve 5 az 5-ből 1 értékelés alapján
Epic Mickey
katalógusba hozzáadva: 2010.12.12.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Epic Mickey

od Barta Dávid  5 az 5 csillagból! 12.03.2011
szerintem ez a játék az egyik legjobb, mert élethű, szórakoztató és kreatív.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok