Eternal Sonata

SZINTÉN ELÉRHETŐ Eternal Sonata - PS3
ÚJ TERMÉK
6.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 21394

Namco 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Eternal Sonata [XBOX 360]

 • Napjainkban hazánkban is egyre népszerűbbek a japán szerepjátékok (JRPG-k), és ezekből Xbox 360-on is igen sok található. Az egyik legékesebb példája a stílusnak az Eternal Sonata, amely egy szomorkás történetet mesél el a híres zeneszerzőről, Friedrich Francois Chopin-ről. Chopin a halálos ágyán fekszik, a családja és az orvosai nagyon aggódnak érte. A történelemből tudjuk: Meg fog halni. Ám élete utolsó óráiban lázálmai vannak, és a játékos ebbe a lázálomba csöppen. Chopin egy különleges mesevilágba kerül, ahol jó és rossz szereplőkkel egyaránt találkozik, barátságokat köt, ellenségeket szerez. Ez a mesevilág bajban van, ezért Chopin csatlakozik néhány társához, hogy együttes erővel megpróbálják megmenteni a romlástól.

 • A történet fejezetekre vannak bontva, amelyek a zeneszerző valódi életének szakaszait mutatják be, láthatsz fényképeket Chopin életéről, és leírásokat arról, hogyan születtek bizonyos művei. A játék során felcsendülnek művei is, de eredeti zenéből is sok van benne. Japán szerepjáték lévén a harcrendszer igen különlegesre sikerült. Ötvözi egymással a körökre osztott rendszert a valós idejűvel, ezzel egy igen érdekes módot hozva létre.

 • A játékos karakterei valós idejű mozgásokkal támadhatnak egészen addig, amíg erre van idejük. Ha lejárt az idő, az ellenfél csapatának résztvevői következnek. Nemcsak ügyességet, de taktikát is követel ez a rendszer, miközben gyors és élvezetes marad. Az Eternal Sonata mesevilága a japán animékhez hasonló rajzfilmszerű stílusban lett létrehozva. Minden nagyon színes, nagyon ártatlan, részletesen kidolgozott, ahogyan Chopin zenéje maga.

 • A történet során bejárhatsz városokat, erdőket, végtelennek tűnő mezőket, templomokat és különböző furcsa építményeket is, miközben furcsa és veszélyes teremtményekkel küzdesz. Természetesen a gonosz erői sem pihennek, időről időre szembe kell szállnod valakivel, aki a rosszat akarja a világnak, míg a legvégén egy olyan ellenséggel kell megküzdezed, akire nem is számítanál.

 • Eternal Sonata
  katalógusba hozzáadva: 2007.08.02.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Eternal Sonata

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok