Eternal Sonata Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Eternal Sonata - PS3
Bruttó ár
8.390 Ft
Nettó ár: 6.606 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 21394
BandaiEN szinkron

Eternal Sonata [XBOX 360]

  • Napjainkban hazánkban is egyre népszerűbbek a japán szerepjátékok (JRPG-k), és ezekből Xbox 360-on is igen sok található. Az egyik legékesebb példája a stílusnak az Eternal Sonata, amely egy szomorkás történetet mesél el a híres zeneszerzőről, Friedrich Francois Chopin-ről. Chopin a halálos ágyán fekszik, a családja és az orvosai nagyon aggódnak érte. A történelemből tudjuk: Meg fog halni. Ám élete utolsó óráiban lázálmai vannak, és a játékos ebbe a lázálomba csöppen. Chopin egy különleges mesevilágba kerül, ahol jó és rossz szereplőkkel egyaránt találkozik, barátságokat köt, ellenségeket szerez. Ez a mesevilág bajban van, ezért Chopin csatlakozik néhány társához, hogy együttes erővel megpróbálják megmenteni a romlástól.

  • A történet fejezetekre vannak bontva, amelyek a zeneszerző valódi életének szakaszait mutatják be, láthatsz fényképeket Chopin életéről, és leírásokat arról, hogyan születtek bizonyos művei. A játék során felcsendülnek művei is, de eredeti zenéből is sok van benne. Japán szerepjáték lévén a harcrendszer igen különlegesre sikerült. Ötvözi egymással a körökre osztott rendszert a valós idejűvel, ezzel egy igen érdekes módot hozva létre.

  • A játékos karakterei valós idejű mozgásokkal támadhatnak egészen addig, amíg erre van idejük. Ha lejárt az idő, az ellenfél csapatának résztvevői következnek. Nemcsak ügyességet, de taktikát is követel ez a rendszer, miközben gyors és élvezetes marad. Az Eternal Sonata mesevilága a japán animékhez hasonló rajzfilmszerű stílusban lett létrehozva. Minden nagyon színes, nagyon ártatlan, részletesen kidolgozott, ahogyan Chopin zenéje maga.

  • A történet során bejárhatsz városokat, erdőket, végtelennek tűnő mezőket, templomokat és különböző furcsa építményeket is, miközben furcsa és veszélyes teremtményekkel küzdesz. Természetesen a gonosz erői sem pihennek, időről időre szembe kell szállnod valakivel, aki a rosszat akarja a világnak, míg a legvégén egy olyan ellenséggel kell megküzdezed, akire nem is számítanál.

  • Értékelések Eternal Sonata

    Nincs vélemény a termékről.