Everybody\'s Golf (Platinum)

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 2 hét beszerzési idő
Termék kódja: 4524

Sony minden korosztály számára ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Everybody\'s Golf (Platinum) [PSP]

Ha konzolon szeretsz golfozni (és miért is ne szeretnél - ha még nem próbáltad, érdemes adni neki egy esélyt, remek móka!) gyakorlatilag két választásod van: vagy a Tiger Woods sorozatot választod, vagy a Sony Everybody\'s Golf szériáját.

A két sorozat jelentősen különbözik egymástól a Tiger Woods játékok komolyabbak, inkább a szimulációs oldalról mutatják be a sportot, az EG pedig mókás, könnyebben kezelhető, az \"átlagjátékos\" számára is gyorsan tanulható / élvezhető játék.

A PSP-s verzióról is ugyanez mondható el. Pár perc alatt elsajátítható (de mégis sok lehetőséget biztosító) irányítás, őrült kihívások, rajzfilmes / anime stílusban kidolgozott pályák és karakterek - elég ránézni az Everybody\'s Golf hordozható verziójára, ezt a játékot nem lehet nem szeretni. A szokásos instant meccsek mellett hosszú bajnokságokat és speciális kihívásokat találunk a játékban. A bajnokságokhoz egyéni karaktereket gyárthatunk a \"create a player\" opció segítségével - itt a játékos kinézetétől kezdve a ruháján át a felszereléséig mindent mi határozhatunk meg. Az Everybody\'s Golf a single player játékmódokon kívül vaskos, nyolc játékost támogató multiplayer játékmóddal rendelkezik. AZ EGP poénos, minden korosztály számára élvezhető sportjáték - ahogy a cím is mondja: mindenkinek szól, nem csak a golf-fanatikusoknak.

Everybody\'s Golf (Platinum)
katalógusba hozzáadva: 2007.01.01.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Everybody\'s Golf (Platinum)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok