EyePet + PlayStation EYE

ÚJ TERMÉK
7.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 39098

Sony minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: EyePet + PlayStation EYE [PS3]

Üdvözöld a család legújabb tagját egy hangos HELLÓ-val: megérkezett a csintalan és csodás EyePet!


Nem lesz piszok a padlón vagy karmolás a szőnyegen: egy tökéletes háziállat, akit mindenki imádni fog.

Az EyePet egy érzékeny virtuális háziállat amely reagál az összes mozgásra, kézmozdulatra, miközben igen szórakoztató, kedves lényével megfogja az egész családot.

Az EyePet kihasználja a PLAYSTATION Eye-ban - amely a Playstation 3 újgenerációs kamerája - rejtőző összes potenciált. Az imádnivaló kismajomszerű lény valójában a képernyőn él, de ott bemozogja az egész szobát, amit a PLAYSTATION Eye lát.

A "Kibővített Valóság"-ban élve az EyePet kicsit félős és mindenkit szemmel tart a szobában, kontaktál veled és a környezetével. Tegyél egy tárgyat a kamera elé amit az EyePet már korábban látott és pntosan tudni fogja, mit is kell vele csinálni. Csikizd meg az ujjaid finom mozdulatával a kamera előtt és nevetni fog; piszkáld meg és ugrik, guríts egy labdát és az EyePet körbefutja

A lélegzetelállítóan élethű kisállat, az EyePet a háziállatok minden kedvességével csal mosolyt az arcodra miközben nem kell a piszkot vagy az egyéb csínytevések nyomait szüleid elől rejtegetned. A gyerekek és a felnpttek is szeretni fogják, ahogy öltöztetni lehet, illetve az arckifejezését nyomonkövetve kitalálni, hogy épp milyen hangulatban van. Mindez a PS3 teljestményéből származik, amely lehetővé tette a EyePet fejlesztőinek, hogy elképesztő grafikával és animációval, mimikával és intelligens interakcióval ruházzák fel a kis kedvencet, miközben a "tulajdonos", a szobabelső pontosan ugyanúgy látszik, mint a valóságban.

 • Gyönyörködj benne, ahogy Eyepet állatkád körbebarangolja és felfedezi a nappalit
 • Öltöztetheted, ízlésed szerint adhatsz neki új külsőt
 • Rajzolj új játékokat és a szemed előtt fognak életre kelni!
 • A játék futtatásához PLAYSTATION Eye kamera szükséges ( csomagolás tartalma)


 • EyePet + PlayStation EYE
  katalógusba hozzáadva: 2009.12.01.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: EyePet + PlayStation EYE

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok