Fahrenheit

ÚJ TERMÉK
4.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 34599

Atari 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Fahrenheit [XBOX]


A Fahrenheit kifejezetten XBOX platformra készült, de XBOX 360 platformmal is kompatibilis. Az XBOX 360 konzolon való futtatáskor azonban tudni kell, hogy:
 • Minden XBOX játék futtatásához szükség van az emulációs profilra. A profilt az XBOX Live szolgáltatás segítségével lehet letölteni, vagy megtalálható a www.xbox.com oldalon. A profilok egy csomagként kerülnek terjesztésre, ezért elég őket egyszer használni (offline). Automatikusan is letöltődhetnek (ha a konzol csatlakozik az Internetre), ha egy olyan játékot helyezünk a konzolba, ami a profilok meglétét megköveteli.
 • Az XBOX 360 HDD elengedhetetlen az XBOX játékok futtatásához. A merevlemez nem csak az emulációs szoftver, de a játékok mentéseinek, a letöltött tartalmak tárolására és data – cacheként is szolgál. Mivel a játékok jelentős része úgy lett kifejlesztve, hogy a merevlemez rendelkezésre állást feltételezi, ezért erősen ajánlott a merevlemez beszerzése.
  Minden ok nélkül egyszerű emberek idegeneket gyilkolnak nyilvános területeken. Ám annak ellenére, hogy a gyilkosságokat hasonló módon követik el, nincs köztük egyenes összefüggés.

  Lucas Kane is gyilkossá válik, amikor a Brooklyn étterem mosdójában megöl egy idegent. Gyanús látomások gyötrik, de megpróbál mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járni és kideríteni, hogy mi is történik vele.

  Carla Valenti felügyelő és a kolléganője, Tyler Miles kapja meg a nyomozást. A nyomok követése közben egy olyan helyre jutnak, amiről még csak álmodni sem mertek.

  Időközben túl hamar fagyni kezd és Manhattent beborítja a hó. Minden nap hidegebb lesz. Egy biztos a vég elkezdődött...

  A Fahrenheit egy New Yorkban játszódó thriller, amiben mindkét oldalt kipróbálhatod. Az üldözőét és az üldözöttét is.
 • Játék közben több szereplő bőrbe is bújhatsz
 • Több esemény egyidejű megjelenítése a „24“ sorozat mintájára
 • Interaktív kameranézetek
 • A döntéseid nagy mértékben befolyásolják a történet alakulását
 • Forradalmi PAR környezet (Physical Action Reaction)
 • Motion Capture animációk

 • Fahrenheit
  katalógusba hozzáadva: 2011.05.25.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Fahrenheit

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok