Fallout Anthology

ÚJ TERMÉK
14.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 327179

Bethesda 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Fallout Anthology [PC DVD]

327179
A csomag tartalma: Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics, Fallout 3 (Game of the Year Edition), Fallout New Vegas (Ultimate Edition).
Fallout
2077-ben a világ utolsó olaj és uránatomháború által romokba lett döntve. A háború alatt csaknem az egész emberiség elpusztult pár szerencsés kivételével, akiknek sikerült elbújniuk az ún. Vaultokba. A történet 2157-ben kezdődit a Vault 13-ban, valahol a kaliforniai erdőkben. Ebben a Vaultban elromlik az ún. víztisztító chip, amely nélkül a Vault max. 150 napig képes életben maradni. Ezért a Vault lakosai közül egy kiválasztott azt a feladatot kapja, hogy hozza el a chipet annak ellenére, hogy a Vault lakói semmit sem tudnak az őket körülvevő világról. A játék abban a pillanatban kezdődik, amikor a rendszergazda kikíséri az adott lakost a Vault bejárata elé.
Fallout 2
A második rész a az első rész után 80 évvel játszódik. Ön az Arroyo lakosa, az első rész hősének leszármazottja. Ezért lett Ön a kiválasztott, amikor Arroy szárazság előli megmentésére van szükség. Önnek meg kell találnia és elhoznia a Garden of Eden Creation Kit-t (G.E.C.K), amely képes életet varázsolni ebbe a szárazságba.

Vándorlása 4x széleskörűbb, mint a Fallout első részében. A Fallout 2 az első résszel ellentétben több tárgyat tartalmaz, saját szükségletre autót, és több lehetőséget az ellenfeleinek ellenőrzésére.
Fallout Tactics
Az atomháború után a világ egy törvények és szabályok nélküli kihalt vadonná változott. Embercsoportok, akik túlélték ezt, abban a reményben csoportosulnak, hogy meg tudnak küzdeni a banditákkal, mutánsokkal, állatokkal, akik a rádioaktív sugárzás hatására megváltoztak, és szabadon mozognak a földön. Egy technikai tehetséggel ellátott csoport igyekszik a tudomány segítségével visszaállítani a jólétet, amely reményt ad az embereknek - annak ellenére, hogy a módszereik önzőek, erőszakosak és kegyetlenek. Másrészről állandóan új tagokat keresnek. Most Önre is szükségük van!

Csapata tulajdonságai és harci technikája teljes egészében ki van használva, mindegyik idővel fejlesztve lesz - azzal a feltételezéssel, hogy túléli.
Fallout 3 (Game of the Year Edition)

A csomag tartalma: Fallout 3, Fallout 3 kiegészítők: The Pit, Fallout 3: Operation Anchorage, Fallout 3: Broken Steel, Fallout 3: Point Lookout, valamit a Fallout 3: Mothership Zeta.
Fallout 3
Vault 101 - 200 év után is hűen szolgálta a Washington D.C. lakosait, amely most Capital Wastelandként ismert. Habár a 2077 atomháború után USA teljesen romokban hever, a Vault 101 lakosai stressz nélküli életmódot folytatnak. A Vault-Tec technológia konkurenciátlan, még a hatalmas rovarok, támadók, mutánsok ellen is. Mindezek ellenére egy reggel arra ébred, hogy apja a Felügyelő ellen fellázadt, és ismeretlen okok miatt elhagyta a kényelmet és biztonságot adó Vault 101-t. Elhagyva az Ön által egyedüli otthonként ismert Vaultot, elindul a kegyetlen Wastelandba apja és az igazság keresésére.
 • Élje át a hatalmas Capital Wasteland képeit és hangzását! Nézze meg az Egyesült Államok hatalmas emlékműveit ebben a post-apokaliptikus porban heverve! Hozzon döntéseket, amelyek megváltoztatják a világot és az Ön sorsát!
 • A Vault-Tec fejlesztői az emberi képességek szimulációjának legújabb rendszerét hozzák el Önhöz - ez a S.P.E.C.I.A.L., mely karaktere korlátlan beállításait kínálja fel Önnek.
 • Nincsenek többé korlátozások. Élje át az 1. és a 3. személy szemszögéből a világot.
 • Válassza ki, kinek az oldalán szeretne játszani, minde helyzetet több módon tud megoldani. Oldja meg problémáját civilizált módon, vagy egyszerűen plazma fegyvere segítségével.
 • A globális civilizáció újraélesztésének kulcsa az emberiség. A Radiant AI fejlesztett verziója az emberi interakció legjobb szimulációja.
 • Élje át az atomtámadás utáni kegyetlen valóságot HD super-deluxe grafika segítségével. A Wastelandtól kezdve, irodákon és D.C. metró tunelein át, melyek telve vannak veszéllyel.
Fallout 3: Operation Anchorag
Az Operation Anchorage egy virtuális világon belül játszódik, valójában ez egy katonai akció rekonstruálása, amely a Fallout 3 eseményei előtt történtek. A feladat Anchorage megmentése Alaszkában, amely a játék számára egy egészen új környezetet jelent. A játék heves játékokat tartalmaz, ezért a játszhatósága is egészen más. Ezt az is bizonyítja, hogy a játék szimulációba való belépéskor (ideiglenesen) minden összegyűjtött eszköztől megfosztásra kerül, és kénytelen lesz játszási módját megváltoztatni.
Fallout 3: The Pitt
Pittsburg egykor a háború előtti világ központja volt. Lakosai nukleáris tűzvészt éltek át, epidémiák, betegségek és mutációk áldozataivá váltak. Induljon el ebben a városban, melyet most The Pittnek neveznek, fedezze fel a titkot, amely egész Wastelandon keresztül átszáguldhat. Harcoljon a mutáns Trogok ellen, használjon halálos fegyvereket, mint pl. az AutoAxe, Infiltrator, és döntsön a fertőzöttek sorsáról, akik a várost otthonukként tartják számon. Csak Ön találhatja meg a gyógyszert - de van bátorsága az használni is?
Fallout 3: Broken Steel
A kiegészítő a Brotherhood of Steel-re összpontosít, új lokalizációkat tartalmaz, és a már meglévőket is fejleszti. Az új fegyverek közül rendelkezésére áll pl. egy lángszóró is, az ellenségek közül egy lézer fegyverrel felfegyverkezett szupermutánsnak örülhet. Az elérhető szintek száma 20-ról 30-ra lett megemelve, amely további új skilleket hozott magával.
Fallout 3: Point Lookout
A bővítmény tartalmának nincs sok köze az eredeti Fallout 3-hoz. Mintha egy egészen új játékról lenne szó. Csak ugyanaz az engine és RPG rendszer segíti a futtatását. A közeg és a grafikai megjelenítés a The Elder Scrolls 3: Morrowindhez áll a legközelebb.
Fallout 3: Mothership Zeta
A Fallout 3 következő és egyben az utolsó RPG akció bővítménye a Mothership Zeta nevet kapta. A játékban a játékos egy űrhajó fedélzetére kerül, amely emberi testeket tulajdonít el. Az eredeti játékkal ellentétben egy akciódúsabb tartalommal találkozhatunk, amely rámutat arra, hogy sokszor elég az engine, amelynek köszönhetően történeteket lehet új módon elmesélni, s amely nem kell, hogy összefüggjön a sablonnal.
Fallout: New Vegas (Ultimate Edition)
A Fallout trilógia közvetlen folytatása a Van Buren projekt elemeivel, és az első két részre való hivatkozásokkal. Ismét egy poszt-apokaliptikus RPG-ről van szó, azonban harmadik személy szemszögéből. A történet három évvel a harmadik rész eseményei után játszódnak.

Főhős egy névtelen futár, aki a Mojave-sivatagban egy lelőtt futárra lel - Dr. Mitchell házi robotja eszméletlen állapotban Goodsprings városába viszi őt. Rendbe hozza őt, ezután már az Ön feladata, hgoy fog az első feladatba, kideríteni azt, hogy ki akarta őt megölni.
 • Fejlesztett Fallout 3 engine
 • Terjedelmes nem lineáris világ.
 • SPECIAL rendszer segítségével karaktere skilljeit idomíthatja.
 • Ellenségei között szupermutánsok is vannak, élükön Tabithal.
 • Lucky 38 épület, mely a Stratosphere kaszinó alapján lett modellezve.
Az Ultimate Edition további tartalma:
 • Bővítmény a Dead Money játékba.
 • Bővítmény a Honest Hearts játékba.
 • Bővítmény a Old World Blues játékba.
 • Bővítmény a Lonesome Road játékba.
 • Bővítmény a Gun Runner's Arsenal játékba.
 • Bővítmény a Coruer's Stash játékba.
Fallout Anthology további tartalma:
 • Gyűjtő atombomba hanggal.
Fallout
Fallout Anthology
katalógusba hozzáadva: 2015.10.01.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Fallout Anthology

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok