Far Cry 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Far Cry 2 - PC DVDFar Cry 2 - XBOX 360
Bruttó ár
5.390 Ft
Nettó ár: 4.244 Ft
 
Termék kódja: 34989
UbisoftEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 1.400 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 3.990 Ft-ért

Far Cry 2 [PS3]

  • Két egymással versengő frakció között dúló, háború sújtotta Afrikában téged küldenek, hogy likvidáld az ott élő, "A Sakál" nevű rejtélyes karaktert. Ő az, aki a fővezéreket fegyverrel látja el, így biztosítva a véget nem érő csatát, amivel több ezer civil életet kockáztat. Ahhoz, hogy ezt véghez vidd, meg kell ismerned a frakciók gyengéit, hogy aztán könnyebben egymásnak uszíthasd őket, vagy csak nyers erőszakot alkalmazva vágj magadnak utat köztük!

  • A Far Cry 2 játékosait egy teljesen új fajta játékvilágélménybe repíti. A játékos felfedezheti a számára ténylegesen szabad mozgásterű afrikai világ, amit a magas szintű új generációs technológia biztosít.

  • A teljesen új játékélmény során szembe kell majd nézne: amint megérkezünk Afrikába rögtön el is kapjuk a maláriát, melybe bele is halhatunk, ha nem szedjük az ellenszerét gyógyszer formájában. Éppen ezért folyamatosan tartanunk kell a kapcsolatot a helyi pappal, aki bizonyos mellékküldetéseket bíz ránk: útlevelek eljuttatása az országból kimenekülő családoknak. Cserébe az életmentő gyógyszert kapjuk.

  • A játék igazán részletes történetét és a helyi politikai helyzetet csak számos küldetés teljesítése révén tudhatjuk meg, és ezzel egy időben részesévé válunk a történetnek is. A számos küldetésből bőven lesznek, amik gyilkolással fognak járni. Hogy melyik frakciónak segítesz? Hogy mennyire hallgatsz a barátaidra? Ez csak rajtad múlik... De vigyázz! Mert minden tetted és küldetésed befolyásolja a környezet hozzád való viszonyulását!


  • Értékelések Far Cry 2

    Nincs vélemény a termékről.