Far Cry 2

SZINTÉN ELÉRHETŐ Far Cry 2 - XBOX 360Far Cry 2 - PC DVD
ÚJ TERMÉK
4.990 Ft
Bruttó ár
Használt
2.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 34989

Ubisoft 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
 • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
 • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
 • 12 hónap garancia
 • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
2.790 Ft
Elérhetőség raktáron

LEÍRÁS: Far Cry 2 [PS3]

 • Két egymással versengő frakció között dúló, háború sújtotta Afrikában téged küldenek, hogy likvidáld az ott élő, "A Sakál" nevű rejtélyes karaktert. Ő az, aki a fővezéreket fegyverrel látja el, így biztosítva a véget nem érő csatát, amivel több ezer civil életet kockáztat. Ahhoz, hogy ezt véghez vidd, meg kell ismerned a frakciók gyengéit, hogy aztán könnyebben egymásnak uszíthasd őket, vagy csak nyers erőszakot alkalmazva vágj magadnak utat köztük!

 • A Far Cry 2 játékosait egy teljesen új fajta játékvilágélménybe repíti. A játékos felfedezheti a számára ténylegesen szabad mozgásterű afrikai világ, amit a magas szintű új generációs technológia biztosít.

 • A teljesen új játékélmény során szembe kell majd nézne: amint megérkezünk Afrikába rögtön el is kapjuk a maláriát, melybe bele is halhatunk, ha nem szedjük az ellenszerét gyógyszer formájában. Éppen ezért folyamatosan tartanunk kell a kapcsolatot a helyi pappal, aki bizonyos mellékküldetéseket bíz ránk: útlevelek eljuttatása az országból kimenekülő családoknak. Cserébe az életmentő gyógyszert kapjuk.

 • A játék igazán részletes történetét és a helyi politikai helyzetet csak számos küldetés teljesítése révén tudhatjuk meg, és ezzel egy időben részesévé válunk a történetnek is. A számos küldetésből bőven lesznek, amik gyilkolással fognak járni. Hogy melyik frakciónak segítesz? Hogy mennyire hallgatsz a barátaidra? Ez csak rajtad múlik... De vigyázz! Mert minden tetted és küldetésed befolyásolja a környezet hozzád való viszonyulását!

 • Far Cry 2
  katalógusba hozzáadva: 2008.04.09.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Far Cry 2

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok