Far Cry 2 + Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter

ÚJ TERMÉK
6.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 204819

Ubisoft 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Far Cry 2 + Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter [XBOX 360]


A csomag tartalmazza a Far Cry 2 és a Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter játékokat.

Far Cry 2

Az első, eredeti Far Cry igazán úttörőnek számított technológiai szempontból, és ez alól most a második rész sem kivétel. Grafikában és technológiában is újat mutat. Ez a belső nézetű lövöldözős játék (FPS) már nem egy trópusi szigeten játszódik, hanem a végtelen afrikai szavannán.

A játék elején lehetőség van nyolc karakterosztály közül választani. Ha ez megvan, elkezdődik a történet. Eszerint egy kis afrikai ország kormánya összeomlott, és most az egykori kormányerők, valamint az egykori ellenzéki erők háborúskodnak. Mindkét oldal azt állítja, hogy az emberek az ő pártjukon állnak, ugyanakkor mindketten kegyetlenek, és láthatólag csak romlást hoznak az országra. Egyik szembenálló fél sem riad vissza attól, hogy zsoldosokat béreljenek fel a saját céljaik elérése érdekében. Hamarosan kiderül, hogy az ország gyémántbányái is kimerültek, ez még mélyebbre sodorja az országot a válságban. A játékos feladata, hogy megölje a Sakált, egy fegyverkereskedőt, aki mindkét háborúzó félnek fegyvereket ad el. Hogy ezt milyen módon teszi, az teljesen mindegy. Bármelyik fél oldalára állhat, de akár küzdhet mindenki ellen is, akár etikátlan vagy morálisan megkérdőjelezhető módszereket is be lehet vetni a cél elérésének érdekében.

Ám a Sakált megtalálni nem könnyű, sokak szerint csak egy mítosz, egy legenda. Be kell hát járni az egész országot, és le kell számolni mindenkivel, hogy végre béke köszönthessen a kis országra. A Far Cry 2 egyesíti magában a szabadon bejárható, hatalmas területet a lélegzetelállító grafikával. Dinamikus időjárás és napszakváltozások vannak, a vadonban afrikai állatokat figyelhetsz meg, élethű viselkedéssel.

A növényzet éghető, egy meggyújtott tűz egész erdőket tarolhat le. Mindezt az ellenséggel szemben is kamatoztathatod, a tűz is lehet a fegyvered. De rendelkezésre állnak még a legkülönfélébb bombák, géppuskák, rakétavetők, vagy ha más nincs kéznél, akkor késsel vághatod el a gyanútlan őrök torkát. Járműveket is használhatsz, egyszóval mindent, hogy elpusztítsd a Sakált, és békét hozz az országra.


Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter

2013 - ban az amerikai kormány az Integrated Warfighter System (IWS) nevű akcióban beveti a régóta tervezett projektet, az ún. Szuper katonát. Az IWS - ben modern fegyverrendszerek, műholdas kommunikáció és túléléshez szükségek eszközök is helyet kaptak. A hosszú távú program végre meghozta az első eredményeket, és eljött az ideje, hogy azt kipróbálják a harctéren is a valós életben.

A Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighterben a játékos Scott Mitchell kapitány bőrébe bújhat, aki a "Szellemeket" vezeti a többi másik speciális egység mellett, amik fel vannak szerelve az IWS - el. A feladatuk nem kisebb, mint megmenteni az Amerikai Egyesült Államok elnökét, biztosítani az ellopott atom kódokat és ártalmatlanítani az egykori katonák csoportját, akik az atompoklot akarták elszabadítani. A játék Mexico Cityben játszódik, aminek hű digitális mása jelenik meg a játékban, hihetetlen atmoszférával.


 • Válj Szuper katonává és használd a jövő technológiáit még ma
 • Napjaink kutatásain alapuló technológiák, fejlett harci- és fegyverrendszerek
 • Adj parancsokat a többi Szellem egységnek, helyezd el az érzékelőket, indíts légi és szárazföldi támadásokat
 • Egy város, ezernyi arc. A történet a részletesen lemodellezett Mexico Cityben játszódik
 • Akár multiplayer módban is játszható játék, kooperatív móddal

 • Far Cry 2 + Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter
  katalógusba hozzáadva: 2012.03.19.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Far Cry 2 + Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok