Far Cry 2- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

Használt
9599 Ft
3.890 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 228379

Ubisoft 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
 • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
 • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
 • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
 • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.


LEÍRÁS: Far Cry 2- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

 • Az első, eredeti Far Cry igazán úttörőnek számított technológiai szempontból, és ez alól most a második rész sem kivétel. Grafikában és technológiában is újat mutat. Ez a belső nézetű lövöldözős játék (FPS) már nem egy trópusi szigeten játszódik, hanem a végtelen afrikai szavannán.

 • A játék elején lehetőség van nyolc karakterosztály közül választani. Ha ez megvan, elkezdődik a történet. Eszerint egy kis afrikai ország kormánya összeomlott, és most az egykori kormányerők, valamint az egykori ellenzéki erők háborúskodnak. Mindkét oldal azt állítja, hogy az emberek az ő pártjukon állnak, ugyanakkor mindketten kegyetlenek, és láthatólag csak romlást hoznak az országra. Egyik szembenálló fél sem riad vissza attól, hogy zsoldosokat béreljenek fel a saját céljaik elérése érdekében. Hamarosan kiderül, hogy az ország gyémántbányái is kimerültek, ez még mélyebbre sodorja az országot a válságban. A játékos feladata, hogy megölje a Sakált, egy fegyverkereskedőt, aki mindkét háborúzó félnek fegyvereket ad el. Hogy ezt milyen módon teszi, az teljesen mindegy. Bármelyik fél oldalára állhat, de akár küzdhet mindenki ellen is, akár etikátlan vagy morálisan megkérőjelezhető módszereket is be lehet vetni a cél elérésének érdekében.

 • Ám a Sakált megtalálni nem könnyű, sokak szerint csak egy mítosz, egy legenda. Be kell hát járni az egész országot, és le kell számolni mindenkivel, hogy végre béke köszönthessen a kis országra. A Far Cry 2 egyesíti magában a szabadon bejárható, hatalmas területet a lélegzetelállító grafikával. Dinamikus időjárás és napszakváltozások vannak, a vadonban afrikai állatokat figyelhetsz meg, élethű viselkedéssel.

 • A növényzet éghető, egy meggyújtott tűz egész erdőket tarolhat le. Mindezt az ellenséggel szemben is kamatoztathatod, a tűz is lehet a fegyvered. De rendelkezésre állnak még a legkülönfélébb bombák, géppuskák, rakétavetők, vagy ha más nincs kéznél, akkor késsel vághatod el a gyanútlan őrök torkát. Járműveket is használhatsz, egyszóval mindent, hogy elpusztítsd a Sakált, és békét hozz az országra.

 • Far Cry 2- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)
  katalógusba hozzáadva: 2014.02.11.

  Vélemények: Far Cry 2- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

  Nincs vélemény a termékről.