Far Cry 4

SZINTÉN ELÉRHETŐ Far Cry 4 - XBOX ONEFar Cry 4 - XBOX ONEFar Cry 4 - XBOX 360Far Cry 4 - XBOX 360Far Cry 4 - PS4Far Cry 4 - PS4Far Cry 4 - PC DVD
ÚJ TERMÉK
7.616 Ft
6.790 Ft
Bruttó ár
Használt
5.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Termék kódja: 238071

Ubisoft18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltottEN szinkron
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
 • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
 • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
 • 12 hónap garancia
 • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
5.290 Ft
Elérhetőség külső raktáron


LEÍRÁS: Far Cry 4 [PS3]

238071 A Far Cry 4 elődje legendás játszhatóságára épül. Next-gen élményekben gazdag, nyílt világával, integrált drop-in/drop-out kooperatív játszhatóságával igazi szórakozást nyújt.

A Himalája csúcsai alatt rejlő Kyrat vidéke az erőszak hagyományaiban van elmerülve. Ön Ajay Ghale karakterét személyesíti meg, aki útban Kyrat felé anyja utolsó kívánságát szeretné teljesíteni, eközben egy olyan vidéken találja magát, ahol polgárháborúk zajlanak, melyeknek célja Pagana Mina diktátor megtorló uralmának legyőzése. Kutasson ebben a hatalmas és nyitott világban, ahol minden sarkon veszély és kiszámíthatatlanság les Önre. Minden döntése számít és minden másodperc történet író jellegű. Legyen üdvözölve Kyratban.
 • Fedezze fel a Far Cry által létrehozott játék világának változatosságát. Sűrű erdőkön át a Himalája havas tájaig minden élő ... és halott.
 • Kyrat vadállatok otthona. Útja során fontos tudnia, hogy Önre is vadászhatnak...
 • Fedezze fel gyrocopterrel ezt az ellenséges vidéket. Egy hat tonnás elefánt ereje segítségével győzze le ellenségeit.
 • Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb fegyvert, attól függetlenül, hogy milyen őrült vagy előre megjósolhatatlan maga a misszió. A változatos és sokrétű arzenálnak köszönhetően mindenre készen áll.
 • Útja során nem kell egyedül lennie. A Far Cry 4 lehetővé teszi egy másik játékos csatlakozását/ elválását egy tetszőleges helyen, melynek köszönhetően kooperatív játékot élhet át egy igazán next-gen szellemben. Fedezze fel és kutassa át Kyrat világát társa segtségével.
 • A Far Cry 4 során nemcsak Kyrat világát, hanem gazdag mitológiát is felfedezheti. Merüljön el saját gondolatai mélységében, és fedezze fel Shangri-La lelki világát. Shangri-La egy legendás város, amelyet a halandók gyakran  a megvilágosodás reményében keresnek fel. Harcoljon mítikus harcoskén a rettenthetetlen fehér tigris oldalán, aki Shangri-La védelmezője. Működjön közre vele abban a reményben, hogy legyőzi ellenfeleit, akik elfoglalták Shangri-La városát, s így visszaállhat Kyrat városában a nyugalom és a béke.
 • Játszon az új multiplayer módban, akár a Golden Path felkelés katonájakén, vagy mint az ókori Kalinag törzs tagja.
 • Készítsen és ossza meg saját térképeit a magas teljesítménnyel rendelkező térkép szerkesztő segítségével.

A cím a következő nyelveket tartalmazza:

EN szinkronCZ feliratokPL feliratok
Far Cry 4 - PS3
Értékelve 5 az 5-ből 5 értékelés alapján
Far Cry 4
katalógusba hozzáadva: 2014.06.18.

Vélemények: Far Cry 4

Nincs vélemény a termékről.