Far Cry: Primal (Special Edition)

SZINTÉN ELÉRHETŐ Far Cry: Primal (Special Edition) - PS4Far Cry: Primal (Special Edition) - PS4
ÚJ TERMÉK
10.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 342579

Ubisoft 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott  angol verzió

LEÍRÁS: Far Cry: Primal (Special Edition) [XBOX ONE]

346938 A díjakkal ellátott Far Cry sorozat, amely a támadásai során a trópusokat és a Himaláját is elsöpörte, most egy innovatív technológia segítségével az emberiség túléléséért lévő harcba száll, ebbe a nyílt világba masszív teremtményekkel, lélegzetelállító környezettel és előreláthatatlan vad találkozásokkal érkezik.

Legyen üdvözölve a kőkorszakban, az extrám veszélyek és végtelen kalandok idejében, amikor a Földet hatalmas mamutok, kardfogú tigrisek uralják, a tápláléklánc legalján pedig az ember található. Vadász csapatának utolsó tagjaként meg kell tanulnia halálos fegyvereket készíteni, ellenséges törzseket átverni, hogy legyőzze Orost, és csúcsragadozó válhasson Önből.
  • Az utolsó jégkorszak óta a jéghegyek elolvadtak, és olyan nyersanyagokat hagytak maguk után, mely lehetővé tette az emberek és az állatok számára a megélhetést, azzal a feltételezéssel, hogy minden szükséges dologgal rendelkeznek, ami szükséges a dominancia bebizonyítására.
  • Fedezze fel Oros vidékének, erdejeinek, tajgáinak, mocsarainak szépségét. Megtekintheti a Földet úgy, ahogy azelőtt kinézett.
  • Oros telve van szarvasokkal, farkas falkákkal, ellenséges törzsekkel. Megafauna uralkodik itt, teremtmények melyek a kőkorban éltek. Igazi veszélynek van kitéve, hihetlen történet vár Önre, amely a Far Cry sorozatot híressé tette.
  • Játsszon Takkarként, csapata utolsó tagjaként. Egy célja van csupán, túlélni egy olyan világban, ahogy ön az áldozat.
  • Végezzen felmérést az ellenséges bázisról, készítsen támadási tervet.
  • Vezérelje a tűz elemet, bővítse ki lehetőségeit fegyverekkel, vagy ragadozókkal.
  • Ez nem az a kőkorszak amelyet ismer. Ez a kőkorszak telve van tiszteletlenséggel és káosszal. Ez a Far Cry kőkorszak.
A Special Edition további tartalma:

3 bónusz tartalom "Legend of the Mammoth" (45 perc játékidő, lehetősége van egy sámán poharából inni, egy mamut testébe átszellemülni, érezni az erejét az ellenség eltaposásakor, és a csorda többi tagjának védelmekor a többi embertől és állattól).
Far Cry: Primal (Special Edition)
katalógusba hozzáadva: 2016.01.13.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Far Cry: Primal (Special Edition)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok