Farming Simulator 17 (Ambassador Kiadás) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Farming Simulator 17 (Ambassador Kiadás) - XBOX ONE
Bruttó ár
6.290 Ft
Nettó ár: 4.953 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 430957
GiantsEN szinkron

Farming Simulator 17 (Ambassador Kiadás) [PS4]

A klasszikus farm szimulátor visszatért! Élvezze a legjobb formában!

Vállalja a modern gazda szerepét a Farming Simulator 17-ben! Merüljön el egy hatalmas nyitott világban, gazdag tartalommal. Fedezze fel a gazdálkodási lehetőségeket több száz hektár területen, beleértve a részletes észak-amerikai környezetet. Több mint 75 gyártó több mint 250 hiteles mezőgazdasági járműve és berendezése irányítható, köztük olyan márkák, mint a Challenger, Fendt, Valtra vagy Massey Ferguson.

Takarítson be különféle növényeket, beleértve a napraforgót és a szójababot. Vigyázzon állatállományára - tehenekre, juhokra, csirkékre és sertésekre - vegyen részt az erdőgazdálkodásban és értékesítse termékeit, hogy bővíthesse gazdaságát. Szállítsa az árut teherautóval és utánfutóval, vagy töltse fel a vonatra, és vigye a rendeltetési helyre. Fejlessze farmját online más játékosokkal, és töltsön le közösségi módokat, hogy folyamatosan fejlődő Farming Simulator élménye legyen.

NEnnek az egyedi csomagnak a lemezén megtalálhatja a Farming Simulator 17 alapjátékot és a következő nagy bővítményeket:

  • Platinum Expansion (Tartalma: kiterjedt környezet Dél-Amerikában, Case IH, Stara, TT, Randon, FMZ, Gessner Industries és mások)
  • Big Bud DLC (tartalma: big Bud 747, Big Bud 450, Bednar SM 18000, Grégoire-Besson SPSL 9, Hatzenbichler Terminator TH18, Seed Hawk XL Air Drill 84FT és mások)
  • Ropa DLC (tartalma: Tiger 6 XL, RR-XL 9x45, Transport Trailer, Maus 5, Nawara Maus & Keiler 2)
  • Kuhn DLC (tartalma: FBP 3135, Merge Maxx 902, Planter 3R 12, Discolander XM 52, Metris 4102 és mások)



  • Értékelések Farming Simulator 17 (Ambassador Kiadás)

    Nincs vélemény a termékről.