Farming Simulator 19 CZ [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
11.890 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 419786
FocusCZ feliratok

Farming Simulator 19 CZ [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

A Farming Simulator sorozat teljesen átdolgozott grafikus motorral tér vissza, ami eddig nem látott vizuális élményt nyújt a játékosoknak. Mindez nem érinti, vagy ha igen, akkor csak hozzátesz a áték által nyújtott élményhez a farmok világában PC-n és konzolokon.

A Farming Simulator 19 három, teljesen különböző nyitott világot hoz magával, amikben fejlesztheted a farmodat egyedül vagy a barátaiddal közösen. Két teljesen új terület vár rád és egy javított verzió Dél-Amerikából, ami kifejezetten az új grafikus motorhoz készült.

A sorozatban megint megjelennek új márkák, hogy a garázsodban még többféle jármű kerülhessen, amik segítségével elvégezheted a farm körüli teendőket. Az új eszközökkel együtt új tevékenységek is megjelennek a játékban, amikhez új állatok, új termények is érkeznek.


Értékelések Farming Simulator 19 CZ [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.