Farming Simulator 15 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Farming Simulator 15 - PC DVDFarming Simulator 15 - XBOX ONEFarming Simulator 15 - PS3Farming Simulator 15 - XBOX 360
Bruttó ár
12.790 Ft
Nettó ár: 10.071 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 285473
FocusEN szinkron

Farming Simulator 15 [PS4]

236942


A Farming Simulator 15 játér a modern földművelés világába invitálja. Álljon elébe a farmerélet kihívásainak, mint pl. állattenyésztés (marha, birka, csirke), kereskedjen a terményekkel. Gondoskodjon farmjáról, fejlessze ezt a világot, amely egészen új északi környezetet foglal magába. Ismerkedjen meg lakóival, akik feladatokat adnak Önnek, bizonyítsa be sokoldalúságát! A Farming Simulator 15 újdonsága a favágás. Gondoskodjon az erdőről, segítségként új gépek, fűrészek szolgálnak.

Ez az új felszerelés hűen reprodukál olyan márkákat, mint pl. a Case IH, Deutz-Fahr, Lamborgini, melyeket a garázsban talál. Rendelkezésére állnak új márkák is a New Holland, Ponsse és további gyártóktól. Hogy járművei tiszták legyenek, látogassa rendszeresen a mosót. Ki szeretne a garázsban koszos traktort? A Farming Stimulator 15 online módot és szolgátatásokat is tartalmaz. Gondoskodjon a farmjáról akár 15 barátjával online, vagy akár helyben. Megoszthatja változtatásait, gépjárműveit, felszereltségét az egész világgal, ami korlátlan tartalmat és játékidőt jelent!

Értékelések Farming Simulator 15

Nincs vélemény a termékről.