Farming Simulator 22 CZ

SZINTÉN ELÉRHETŐ Farming Simulator 22 CZ - PS5Farming Simulator 22 CZ - PS4Farming Simulator 22 CZ - PC DVD
ÚJ TERMÉK
19.046 Ft
16.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
várjuk a beérkezést, tervezett dátum
2021.11.26.
A beraktározás ideje hozzávetőleges. A beszállító információi alapján változhat.
Eladás 11.22.2021-tól
Termék kódja: 423147

Giantsminden korosztály számára ajánlottEN szinkron
ELŐRENDELÉS - beraktározás várható időpontja 2021.11.22.
Rendelje elő még ma és szerezzen
  • Sorrend garanciát - az előrendeléseket érkezési sorrendben teljesítjük
  • Gyors kézbesítési garanciát - az árut a beraktározását követően haladéktalanul kiküldjük
  • Alacsonyabb ár garanciát - ha csökken az előrendelt termék ára a megjelenés és a megrendelés leadásának ideje között, az árat automatikusan csökkentjük

LEÍRÁS: Farming Simulator 22 CZ [XBOX X|S]


A gyermekes családok számára ismét egy lépéssel előrébb vagyunk. Az új funkciókkal és fejlesztésekkel a Farming Simulator 22 lehetővé teszi minden kezdő farmer számára, hogy kreatívan építse fel farmját - életkortól vagy szakmától függetlenül a valóéletben. Játszhatunk egyedül, vagy akár multiplayer kooperatív módban akár 8 játékos is a konzolokon, PC-n vagy Mac-en.
Az új termények, új térképek, új gépek és új márkák csak a kezdete annak, amire a játékosok számíthatnak. Ráadásul még havazik is: A játékosoknak fel kell készülniük a szezonális ciklusok izgalmas kiegészítésére - valamint a hamarosan bejelentésre kerülő egyéb funkciókra is!
Hótoló - és a szimulált mezőgazdaság mélysége!

A Farming Simulator 22 nagyobb mélységet kínál számos új kiegészítésnek köszönhetően, és ezáltal a játékosok legnagyobb szabadságát a sorozat történetében. A két új térkép és a frissített alpesi Erlengrat térképe különféle típusú mezőgazdasági műveletekre összpontosít különböző évszakokban.


Több mint 100 hiteles mezőgazdasági márka több mint 400 gépének és szerszámának hála, beleértve az új kategóriákat is, a játékosok minden eddiginél jobb és reálisabb szimulációra számíthatnak.
Még magával ragadóbb agrárvilágok létrehozása.

A Farming Simulator 22 a GIANTS Engine 9-re épül, és számos technikai fejlesztést tartalmaz, például reálisabb AI-viselkedést és gazdagabb világokat. Ezeknek a világoknak köszönhetően a játékosok még jobban elmélyedhetnek a virtuális mezőgazdaság életmódjában: Például traktoraik motorhangjai még reálisabbak az akusztikus fokozat választásának és a fokozatos visszhangzásnak köszönhetően.


Jobb teljesítmény minden platformon: A DirectX 12 for Windows támogatásával, a textúra streamingjével, a többszálas optimalizálással, az elzáródás eltávolításával és egyéb optimalizálások révén a legújabb Farming Simulator teljesítménynövekedést eredményez minden rendszeren - ezzel megteremti az alapot a szerkesztések még összetettebb testreszabásához, így több tartalmat élvezhetünk.

A cím a következő nyelveket tartalmazza:

EN szinkronCZ feliratok
A termék várható erkezése: 22.11.2021.

Vélemények: Farming Simulator 22 CZ

Nincs vélemény a termékről.