Farming Simulator 22 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Farming Simulator 22 - PC DVDFarming Simulator 22 - PS4Farming Simulator 22 - PS5
Bruttó ár
14.990 Ft
Nettó ár: 11.803 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 423147
GiantsEN szinkron

Farming Simulator 22 [Xbox Series X|S]

A gyermekes családok számára ismét egy lépéssel előrébb vagyunk. Az új funkciókkal és fejlesztésekkel a Farming Simulator 22 lehetővé teszi minden kezdő farmer számára, hogy kreatívan építse fel farmját - életkortól vagy szakmától függetlenül a valóéletben. Játszhatunk egyedül, vagy akár multiplayer kooperatív módban akár 8 játékos is a konzolokon, PC-n vagy Mac-en.

Az új termények, új térképek, új gépek és új márkák csak a kezdete annak, amire a játékosok számíthatnak. Ráadásul még havazik is: A játékosoknak fel kell készülniük a szezonális ciklusok izgalmas kiegészítésére - valamint a hamarosan bejelentésre kerülő egyéb funkciókra is!

Hótoló - és a szimulált mezőgazdaság mélysége!

A Farming Simulator 22 nagyobb mélységet kínál számos új kiegészítésnek köszönhetően, és ezáltal a játékosok legnagyobb szabadságát a sorozat történetében. A két új térkép és a frissített alpesi Erlengrat térképe különféle típusú mezőgazdasági műveletekre összpontosít különböző évszakokban.

Több mint 100 hiteles mezőgazdasági márka több mint 400 gépének és szerszámának hála, beleértve az új kategóriákat is, a játékosok minden eddiginél jobb és reálisabb szimulációra számíthatnak.

Még magával ragadóbb agrárvilágok létrehozása.

A Farming Simulator 22 a GIANTS Engine 9-re épül, és számos technikai fejlesztést tartalmaz, például reálisabb AI-viselkedést és gazdagabb világokat. Ezeknek a világoknak köszönhetően a játékosok még jobban elmélyedhetnek a virtuális mezőgazdaság életmódjában: Például traktoraik motorhangjai még reálisabbak az akusztikus fokozat választásának és a fokozatos visszhangzásnak köszönhetően.

Jobb teljesítmény minden platformon: A DirectX 12 for Windows támogatásával, a textúra streamingjével, a többszálas optimalizálással, az elzáródás eltávolításával és egyéb optimalizálások révén a legújabb Farming Simulator teljesítménynövekedést eredményez minden rendszeren - ezzel megteremti az alapot a szerkesztések még összetettebb testreszabásához, így több tartalmat élvezhetünk.



A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronCZ feliratok

Értékelések Farming Simulator 22

Nincs vélemény a termékről.