Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R - PS4Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R - Xbox Series X|S
Bruttó ár
14.990 Ft
Nettó ár: 11.803 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 430883
OutrightEN szinkron

Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R [NSW]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Az első videojáték, amelyet az eredeti Netflix akciósorozat, az Universal Pictures és a Dreamworks Animation ihletett, és amelynek célja a rajongók számára egy szívszorító online multiplayer versenyzői akció, akár 6 játékos számára. Gyors és dühös: Az SH1FT3R Spy Racers Rise-je az egész világot kísérő izgalmas versenyversenynek köszönhetően a bemutatótól kezdve a konzolokig és a PC-kig intenzív akciókat indít. Öt hihetetlen helyszínen, köztük Los Angelesben, Rio de Janeiróban és a Szahara-sivatagban található nyomkövető pálya lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a legkorszerűbb kémfelszereléssel sztori módban megszerezzék az elsőbbséget, és online és megosztott lehetőséget kínálnak képernyő. Többjátékos versenyek legfeljebb hat játékos számára. Az elit bűnöző versenyző banda, az SH1FT3R visszatér a játékhoz, és a Spy Racers csapatában áll, hogy megakadályozza őket abban, hogy megnyerjenek egy olyan csúcs járművet, amely gonosz kezekben káoszt okoz. A játékosok titokban fognak futni, és kedvenc karaktereikként versenyeznek, köztük Tony Torett, Echo, Cisco, Layla Gray, vagy akár a hírhedt SH1FT3R bandaként versenyeznek, köztük Shashi Dar, Moray, Rafael Moreno és mások. A rajongók kémfegyverekkel navigálhatnak a titkos parancsikonokon, és testreszabható autókat testreszabhatnak különféle frissítésekkel. SH1FT3R VISSZA - Versenyezz a Spy Racers legnépszerűbb szereplőinek rajongóiként, köztük Tony Torett, Echo, Cisco, Layla Grey, vagy akár a hírhedt SH1FT3R bandaként versenyezz többjátékos módban. Használjon innovatív trükköket, hogy megszerezzék az elsőbbséget, és széttépjék a világszínvonalú bajnokság pályáit, amelyek történeti módban, kanapéban vagy online multiplayerben zajlanak. COUCH CO-OP ÉS MULTIPLAYER - A kémversenyzőknek meg kell mutatniuk a világnak, hogy ők a leggyorsabb, legmenőbb és legtehetségesebb versenyzők! Testreszabhatja a kinyitható bőrű járműveket, és versenyezzen az online ellenfelekkel, a mesterséges intelligencia által irányított sofőrökkel és a kanapén és az online térben végzett műtéti barátokkal. Küzdelem a végső szint ellen - A verseny kihívásának megnyerése nem csak sebességet igényel. Az eredeti Netflix sorozat ihlette 15 kémfegyverrel felfegyverkezve a Spy Racersnek le kell lőnie ellenfeleit a győzelemért.

Értékelések Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R

Nincs vélemény a termékről.