F.E.A.R. (Gold Edition)

ÚJ TERMÉK
2.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 40535

Sierra 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: F.E.A.R. (Gold Edition) [PC DVD]

A csomag tartalmazza a F.E.A.R. játékot és a F.E.A.R.: Extraction Point datadiscet.
F.E.A.R.
Egy ismeretlen militáns csoport túszokat ejtett, és hatalma alatt tart egy űrkomplexumot, viszont semmilyen követelésük nincs. A kormány a legjobb speciális egységet küldi ki a helyzet megoldására. Egy titokzatos kisülés viszont megszakít minden kapcsolatot a csoporttal. Amint sikerül helyreállítani a kapcsolatot, nyilvánvalóvá válik, hogy az ellenfél ezúttal jobb volt. Az akció felvételein hihetetlen méretű mészárlás látszik, valami szó szerint kettészakította a katonákat, még azelőtt, hogy reagálhattak volna.
Az utolsó lehetőség Te maradtál és a F.E.A.R. egység, hogy felvegyétek a harcot az ellenséggel. Speciális kiképzést kaptál, kísérleti fegyverek is rendelkezésedre állnak. Tejleskörű felhatalmazásod van, bármit megtehetsz, ami szükséges a krízis lezárásához, még mielőtt kicsúszna a kormány kzéből az irányítás.

F.E.A.R.: Extraction Point:
A First Encounter Assault Recon egységet ezúttal egy látszólag ártatlan kislány – Alma – és az ő paranormális tevékenységgel rendelkező szolgái ellen vetik be, egy elpusztított városban. A harc új helyszínen játszódik, új ellenségek ellen, új fegyverekkel.
A főhős változatlanul az eddig a vadász szerepéhez szokott, klón seregek parancsnoka – Paxton Fettel, ám ezúttal ő játssza a vad szerepét. Zárt és szabadtéren is mozognod kell majd. Az emberi ellenségek mellett új, természet feletti erővel rendelkezők is megjelennek.

 • Veszélyes ellenfelek – koordinált támadások irányulnak ellened, állandó tűz alatt fog tartani az ellenség, aki igyekszik majd állandóan jobb pozícióba kerülni Veled szemben. A profi bérgyilkosok a sötétben fognak Rád támadni, míg a páncélozott egységek védvonalat alakítanak ki az előretörőknek.
 • Különleges effektek – a fejlett speciális effektekért felelős rendszer alkotói kitettek magukért. Realisztikus szikrák, füst, ami akár e lis rejtheti előled az ellenséget, stb.
 • Különleges felszerelés az egységednek – fejlett, és kísérleti fegyverek

 • F.E.A.R. (Gold Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2011.02.18.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: F.E.A.R. (Gold Edition)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok