F.E.A.R.-PS3 - BAZÁR (használt termék)

Használt
9599 Ft
3.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 228871

Sierra 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
 • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
 • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
 • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
 • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.


LEÍRÁS: F.E.A.R.-PS3 - BAZÁR (használt termék)

 • A történet kissé kacifántos, kissé érthetetlen elsőre, de mindenképp magába szippantó, melyet természetesen a kőkemény akció is biztosít. Nyersen nézve egy Paxton Fettel nevű bekattant ex-katonát kell likvidálnunk egy paranormális dolgokkal foglalkozó, amolyan "végső megoldás"-szervezet tagjaként (ez a First Encounter Assault Recon, melynek monogramja a játék neve tulajdonképpen). Az akció közben azonban feltűnik egy fura kislány, akit valamilyen rejtélyes okokból mindig hatalmas lángtenger és egyéb anomáliák követnek. Amolyan Szamara-féle leányzóról van szó, akit a Körből már ismerhetünk (itt Alma-nak hívják).

 • Persze a játék tagadhatatlanul FPS, vérbeli. Nagy újítás viszont (bár a Doom 3 Resurrection of Evil-ben is volt már, de ott nem volt ennyire látványos talán) a SlowMo, vagyis az időlassítás, melyet eddig csak TPS-ekben (Max Payne, Jedi Knight 2, BloodRayne, Prince of Persia) láthattunk. Gyönyörű akciókat lehet végrehajtani aktiválásával, s mindezt képzeljük el FPS nézetből!
  Ezt az érzést mi sem nyújtaná jobban, mint a tökéletesen lerombolható környezet, és maguk a fegyverek, melyekkel tényleg darabokra szaggathatjuk az ellenfeleinket (persze azért nem kell Soldier of Fortune-féle darabolásra számítani, abban még az említett játék a király). Vannak hagyományos típusok (beretta, kétféle gépfegyver, sörétes puska), de vannak egészen meglepőek, már-már a fantasztikum határát súrolók (a három rakétát egyszerre kilövő rakétavető, a brutális, robbanó lövedékeket kibocsátó sörétes puska-rakétavető hibrid, a szögeket kilövellő penetrator, illetve a multi játszmák réme, a type, mely egy mágnesfegyver, és egy lövése a húst is leégeti az ellenfélről). Az ellenfelek meglepően intelligensre sikeredtek, taktikáznak, fedezékbe vonulnak, összehangolt támadást szerveznek, illetve még lopakodnak, rejtőzködnek is. Sajnos csak számukban, változatosságukban szenvednek hiányt (a játék során gyakorlatilag 2-3 hagyományos és 2 speciális ellenféllel fogunk találkozni).

 • A single után először próbálhatjuk ki többjátékos módban a "bullet time"-ot, egy hangulatos SlowMo DeathMatch, vagy Team DeathMatch keretében. Továbbá vannak hagyományos változatok is ezekből, illetve ott a Conquer, melyben a Battlefield-hez hasonlóan ellenőrzési pontokat kell megszereznünk és megvédenünk - persze csak kicsiben.

 • F.E.A.R.-PS3 - BAZÁR (használt termék)
  katalógusba hozzáadva: 2014.02.21.

  Vélemények: F.E.A.R.-PS3 - BAZÁR (használt termék)

  Nincs vélemény a termékről.