F.E.A.R.-PS3 - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
4.790 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 228871
Sierra

F.E.A.R.-PS3 - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

  • A történet kissé kacifántos, kissé érthetetlen elsőre, de mindenképp magába szippantó, melyet természetesen a kőkemény akció is biztosít. Nyersen nézve egy Paxton Fettel nevű bekattant ex-katonát kell likvidálnunk egy paranormális dolgokkal foglalkozó, amolyan "végső megoldás"-szervezet tagjaként (ez a First Encounter Assault Recon, melynek monogramja a játék neve tulajdonképpen). Az akció közben azonban feltűnik egy fura kislány, akit valamilyen rejtélyes okokból mindig hatalmas lángtenger és egyéb anomáliák követnek. Amolyan Szamara-féle leányzóról van szó, akit a Körből már ismerhetünk (itt Alma-nak hívják).

  • Persze a játék tagadhatatlanul FPS, vérbeli. Nagy újítás viszont (bár a Doom 3 Resurrection of Evil-ben is volt már, de ott nem volt ennyire látványos talán) a SlowMo, vagyis az időlassítás, melyet eddig csak TPS-ekben (Max Payne, Jedi Knight 2, BloodRayne, Prince of Persia) láthattunk. Gyönyörű akciókat lehet végrehajtani aktiválásával, s mindezt képzeljük el FPS nézetből!
    Ezt az érzést mi sem nyújtaná jobban, mint a tökéletesen lerombolható környezet, és maguk a fegyverek, melyekkel tényleg darabokra szaggathatjuk az ellenfeleinket (persze azért nem kell Soldier of Fortune-féle darabolásra számítani, abban még az említett játék a király). Vannak hagyományos típusok (beretta, kétféle gépfegyver, sörétes puska), de vannak egészen meglepőek, már-már a fantasztikum határát súrolók (a három rakétát egyszerre kilövő rakétavető, a brutális, robbanó lövedékeket kibocsátó sörétes puska-rakétavető hibrid, a szögeket kilövellő penetrator, illetve a multi játszmák réme, a type, mely egy mágnesfegyver, és egy lövése a húst is leégeti az ellenfélről). Az ellenfelek meglepően intelligensre sikeredtek, taktikáznak, fedezékbe vonulnak, összehangolt támadást szerveznek, illetve még lopakodnak, rejtőzködnek is. Sajnos csak számukban, változatosságukban szenvednek hiányt (a játék során gyakorlatilag 2-3 hagyományos és 2 speciális ellenféllel fogunk találkozni).

  • A single után először próbálhatjuk ki többjátékos módban a "bullet time"-ot, egy hangulatos SlowMo DeathMatch, vagy Team DeathMatch keretében. Továbbá vannak hagyományos változatok is ezekből, illetve ott a Conquer, melyben a Battlefield-hez hasonlóan ellenőrzési pontokat kell megszereznünk és megvédenünk - persze csak kicsiben.

  • Értékelések F.E.A.R.-PS3 - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.