FIFA 09 [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Használt
2.490 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 241916

Electronic minden korosztály számára ajánlott angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
 • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
 • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
 • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
 • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: FIFA 09 [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)


A FIFA 09 – ben a pályára lépést követően saját kedved szerint játszhatod a profi focit. Élvezd az EA Sports eddigi legautentikusabb futballszimulációját, és váltsd valóra az álmod, válj profi játékossá, és alakítsd a játékot a stílusod szerint.

A FIFA 09 – t a harmadik generációs EA Sports engine hajtja, ami több, mint 250 kiegészítést tartalmaz az elődhöz képest. Ennek köszönhetően az eddig legjobban, legintelligensebben, legvalósághűbben tudja produkálni a játékmenetet és az akciókat. Kerüld ki a védőket ami most sokkal egyszerűbb a javított labdavezetésnek és kezelésnek köszönhetően. A lövések különösebb felkészülés nélkül is sokkal pontosabbá váltak, a passzrendszer jelentős fejlődésen ment keresztül, mind technikai, mind megjelenési oldalon. A játékosok mozgásának fizikája sem maradt érintetlen. Mostantól számol a játékos gyorsaságával és annak súlyával, ezek alapján határozva meg a becsúszások hosszát és az ugrások magasságát. A játékosok mostantól a saját tulajdonságaik alapján reagálnak, ami a legjobban a test test elleni harcokban és a légi harcokban figyelhető meg. A nagyobb, erősebb játékos bizony előnyben lesz a gyengébb fizikumúval szemben.

A FIFA 09 – ben egy új funkció is debütál „Saját csapattaktika” néven, ami eszközök sokasága, amiket a csapat edzőjeként tudsz felhasználni. Most először a játék motorjába is belenyúlhatsz, meghatározhatod a az egyes pozíciókon játszó játékosok tulajdonságait, és az őket támogató játékosokét, és pontosan meghatározhatod hogy reagáljon a csapatod az egyes helyzetekre. Magyarul Te vagy a játékos, az edző és a menedzser. A te hatáskörödbe tartozik a taktikai variációk kidolgozása, a számítógép által vezérelt játékosok viselkedésének meghatározása. A csapat úgy fog reagálni, mint a valóságban, vagyis úgy, ahogy szeretnéd. A taktikákat elmentheted, és szabadon változtathatod, kihasználva az ellenfél gyenge pontjait, mindezt akár menet közben is.

Most már semmi sem akadályoz meg abban, hogy profi játékos válhasson belőled. A közkedvelt Be A Pro mód most karrier variánssal lett kiegészítve. Tíz barátoddal játszhatsz egy csapatban, ahol mindenkinek megvan a saját állandó pozíciója. Be A Pro szezon módban kiválasztasz vagy készítesz egy profi játékost és elkezded fokozatosan fejleszteni a képességeit az adott pozícióban, hogy nemzeti legendává nője ki magát. Be A Pro online módban csapatok játszhatnak egymás ellen 10 a 10 ellen felállásban. Azaz akár húszan is játszhattok egyszerre állandó pozíciókban. Most már nem elég az individualista gondolkodás, csapatként kell gondolkodnod.

A FIFA 09 új szintre emelte a valósághűséget. A bírónak és az asszisztenseinek köszönhetően majdnem valódi meccs élményében lesz részed. A nézők, a stadionok – köztük 15 új – és a kommentátorok mind az egyes régiókhoz lettek igazítva.

 • Kidolgozottabb játékrendszer – több, mint 250 kiegészítés és javítás a motorban teszi a FIFA 09 – et PlayStation 3 és X360 platformokon még élethűbb futballszimulátorrá. A javítások megengedik a játék saját stílusodhoz és képességeidhez való alakítását. Az új animációs technológiák pontosabb lövéseket és passzokat biztosítanak felkészülés nélkül és lehetővé teszik a kontrolláltabb labdavezetést és a hatásosabb védekezést. Az őj játékos fizika valósághű ütközéseket, becsúszásokat és változatosabb manővereket biztosít.
 • Saját csapatstratégia – válj az első csapat edzőjévé, és finoman hangold a 11 csúszka segítségével a taktikát. Választhatsz a 140 támadó és a 40 védekező stratégia közül a hangoláshoz. Ez összesen több, mint 50 ezer kombináció. A taktikát akár menet közben is megváltoztathatod, hogy minél hatékonyabban ki tudd használni az ellenfél gyenge pontját. A saját bevált stratégiáidat megoszthatod a barátaiddal online is.
 • Be A Pro: Szezon – válassz, vagy készíts egy profi játékost, abszolváld a képességtesztet négy szezonon keresztül. Játssz minél jobban a saját pozíciódban, fejleszd a képességeidet (passz, lövés, játék, védekezés, stb.), hogy a végére igazi legenda válhasson belőled
 • Be A Pro: Online – 10 a 10 ellen csapatjáték, ahol 10 barátoddal együtt csapatot alkotva kihívhattok más hasonló csapatokat. Csapatonként a játékosoknak fix pozíciója van, tehát nem csak individualista gondolkodásmódra van szükséged, hanem csapatként kell gondolkodnod
 • Javított kapus intelligencia – a kapusok megkeresik a legjobb pozíciókat, valósághűen reagálnak a lövésekre, sérülés után pedig gyorsabban talpra állnak
 • Modifikálható irányítás – állítsd saját igényeidnek megfelelően a kontrollert, mentsd el a profilt, és töltsd be akár online. A tökéletes hatás érdekében rendelj olyan funkciókat a gombokhoz, amik a leginkább megfelelnek

 • FIFA 09 [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)
  katalógusba hozzáadva: 2014.06.30.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: FIFA 09 [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok