FIFA 15 [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
3.190 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 258018
Electronic

FIFA 15 [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

A FIFA 15 káprázatos részletességgel kelti életre a labdarúgást, hogy minden eddiginél jobban átélhesd a sport hangulatát. Figyeld a játékosokat hangosan biztató, izgatott szurkolókat, és hallgasd a kommentátorokat, akik elmagyarázzák a játékkal kapcsolatos tudnivalókat a dinamikus meccsprezentáció keretében.

Ez az első alkalom, hogy a pályán lévő 22 játékost érzelmi intelligencia kapcsolja össze egymással – a játékosok most már kontextusfüggően reagálnak az ellenfelek és csapattársak mozdulataira, a mérkőzés narratívája szempontjából relatív módon. Az új generációs vizuális technológia révén a játékosok élő pályákon űzhetik a sportot, amelyen a gyep a meccs előrehaladásával fokozatosan sérül és kopik.

A valódi játékosvizualizációnak köszönhetően a vékony és sportos játékosok hűek valóvilágbeli megjelenésükhöz. A játékosirányítás növeli a játékosok mozgásának reakciókészségét, a sportolóknak karakteresebb és fokozottabb irányítást nyújt a labda kezeléséhez, és a négyszemközti küzdelmeket minden eddiginél kielégítőbb élménnyé varázsolja. A labdarúgás a föld legdrámaibb eseménye; a FIFA 15 a középpontba állítja a rajongókat, hogy átélhessék a világ legnagyszerűbb sportágának minden érzelmét és izgalmát.

  • Érzelmi intelligencia– Ez az első alkalom, hogy a pályán lévő 22 játékos érzelmi állapotát mind lemodellezi a játék; ezáltal a FIFA 15 felhasználói első kézből tapasztalhatják meg a világ legjobb futballjátékosainak viselkedését és személyiségét a mérkőzés közben. A sportolók képesek bizonyos szituációk felismerésére, amik érzelmi reakciót váltanak ki belőlük, és a játék kontextusától függően természetes módon reagálnak a körülményekre. Ha például az egyik ellenfél folyamatosan szabálytalankodik valamelyik játékossal szemben, akkor a kihívás súlyosságától és a verseny kontextusától függően a játékos szembesítheti az ellenfelet. A játékosok hitelesen, új reakciókkal viseltetnek a döntések, a rossz szerelések, az elszalasztott lehetőségek, a gólok és a játék más sarkalatos pillanatai iránt. Több mint 600 lehetséges érzelmi reakció merülhet fel a játék ideje alatt.
  • Dinamikus meccsprezentáció — A mérkőzés napja minden eddiginél dinamikusabb és élénkebb érzetet kelt. Könnyű elmerülni a meccs akciódús eseményeiben, és a játék soha nem zökkent ki a pillanat varázsából. A régióspecifikus viselkedéseknek köszönhetően a szurkolók most már a klubtól, a ligától, az országtól és a földrésztől függően máshogy biztatják a csapatokat. A szurkolók máshogy viselkednek a liverpooli Anfield Stadionban, mint a Buenos Aires-i La Bombonerában. A kommentátorok említést tesznek a szurkolók viselkedéséről például a Lech Poznań-drukkerek koreográfiája vagy a klubindulók felcsendülése esetén. Az új kispadreakcióknak, a 10 játékos közös gólünnepléseinek, a labdaszedők animációjának, valamint a kontextusfüggő kommentárnak köszönhetően a FIFA 15-ben minden meccs egyedi sztorivá válik.
  • Csapattaktika — A csapatok tisztában vannak a játék kontextusának részleteivel, és a szituációnak megfelelően dinamikusan változtatnak a bevetett taktikán. Ha például az ellenfél csapata egy góllal vezet a 88. percben, előfordulhat, hogy az időhúzás érdekében a sarok közelében tartják a labdát. A végeredmény az, hogy az ellenfelek sokkal emberszerűbbek: több kockázatot vállalnak, amikor ponthátrányban vannak, ám visszafogottabban viselkednek, amikor vezetnek. A busz leparkolása, a zsúfolt büntetőterületi kavalkád kialakítása, valamint az időhúzás csupán néhány a FIFA 15-ben felismerhető csapattaktikák körül.
  • Valódi játékosvizualizáció– A FIFA 15 fejlesztőcsapata megalkotta az új generációs futballjátékost, biztosítva, hogy a játékosok hűek legyenek a valóvilágbeli fizikai megjelenésükhöz. A fizikán alapuló renderelést alkalmazó, vadonatúj megvilágítási rendszer megváltoztatja a játékosok megjelenését, és lehetővé teszi, hogy a játékosok arca olyan részletgazdagsággal legyen látható, mint korábban soha. A sportolók testére vonatkozó új riggingnek és az új karaktermodelleknek köszönhetően a játékosok erősebbnek és sportosabbnak tűnnek, a mezek pedig élethűbben mozognak, és reagálnak a környezetre, ugyanis a játék előrehaladtával egyre koszosabbá válnak a sártól és a fűtől.
  • Élő pálya – A pályák teljesen megújultak.A pálya gyepén láthatók a becsúszó szerelések és a cipők nyomai, a játékfelület pedig a meccs előrehaladtával egyre rosszabb állapotban lesz – akárcsak a való életben. Esőben vagy nyirkos időben a pályán sár és hulladékok jelennek meg. A szögletzászlók fizikai reakciói, a kapufák és keresztlécek megremegése, valamint a LED-alapú animált reklámtáblák csupán néhány azon részletek közül, amelyek megelevenítik FIFA 15 játékot.
  • Mozgékonyság és irányítás– A FIFA 15 új szintre emeli a játékosok mozgásának reakciókészségét és irányíthatóságát. A futás közbeni labdavezetési funkció révén a játékosok jobban irányításuk alatt tarthatják a labdát sprint közben és a közeli érintkezési szituációkban, ezáltal karakteresebbé téve a világ legfelismerhetőbb focistáit. Leo Messi úgy mozog és vezeti a labdát, akárcsak a való életben. A megújított biomechanika révén a játékosok reakciói és mozgásai a testegyensúlyuk figyelembevételével történnek, és a labda birtokában szorosabb irányíthatóságot tanúsítanak. A lassú mozgást precízebb lépések és megfordulások jellemzik, míg a nagy tempójú történésekkor közelebbi irányítás tapasztalható; ezáltal a rajongók jobb irányítási lehetőségeket és fokozott mozgékonyságot tapasztalhatnak a játékosok vezérlése során.
  • Négyszemközti küzdelmek– A FIFA 15-ben az ellenféltől való labdaelvétel kielégítőbb és fizikaibb élmény, mint valaha.A játékosok most már az egész testükkel védhetnek a labda megszerzése és megőrzése érdekében. A labdabirtoklás közben érkező szerelések esetén jutalmazza a játék a jól kivitelezett védést, és ilyenkor segít a játékosnak abban, hogy a lábához közel tartsa a labdát, amikor megpróbálják kicselezni. A váll-lökések, a tolási/húzási mechanika, valamint a nagy esések fizikája révén a felhasználók átélhetik a küzdelem minden mozzanatát; ráadásul a mezek meghúzása is láthatóvá válik az új karaktervizualizációnak és a továbbfejlesztett ruhatechnológiának köszönhetően.
  • Helyes érintkezések — A fizikailag helyes érintkezések rendszere forradalmasítja, hogy milyen hatással van a labda a játékosokra és a környezetre. Minden vezetés, érintés, passz, rúgás és lepattanás mozgása a labda perdületének megfelelően alakul, méghozzá relatívan viszonyulva az azt megérintő testrész vagy objektum által érintett ponthoz. Ezáltal a futball-labda pontos perdülettel, csavarodással és mozgással, valamint sokoldalú röppályákkal rendelkezik. A FIFA 15-ben található labdamozgás megváltoztatja a játékot.
  • Pontrúgásvezérlés– A FIFA 15-ben nagyobb szabadság élvezhető a támadásokban, ugyanis a bedobások, a szögletek és a szabadrúgások alatt irányíthatjuk a csapattagokat is. A labdától távol eső csapattagok a jobb karral irányíthatók; például a passz fogadásához optimális helyre mozdíthatók, amikor a labda a pályán kívülre gurult.

  • Értékelések FIFA 15 [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.