FIFA 16

SZINTÉN ELÉRHETŐ FIFA 16 - XBOX ONEFIFA 16 - XBOX ONEFIFA 16 - XBOX 360FIFA 16 - PS4FIFA 16 - PS4FIFA 16 - PS3
ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

1 szabad darab
Kézbesítés várható dátuma 1.23.
Termék kódja: 306725

Utolsó frissítés időpontja: 2018.1.20. 13:50
Electronic minden korosztály számára ajánlott EN szinkron
DIGITÁLIS TARTALOM, CD KULCS FORMÁJÁBAN,
így akár már 10 perccel a megrendelés kifizetése után használatba veheti a játékot!
VÁLASSZA A „CD KULCS AZONNALI KÉZBESÍTÉS” LEHETŐSÉGET A FIZETÉSI MÓDOKNÁL
 • A CD kulcs azonnali kézbesítés szolgáltatás a nap 24 órájában működik a hét minden napján.
 • A CD kulcsot emailben fogjuk kézbesíteni a regisztrációs email címre, együtt a telepítési útmutatóval.

LEÍRÁS: FIFA 16 [PC DVD]

306725

 • A játszótér minden szegletének megújítása. Új játszási lehetőségek. Emelt szinten zsebelheti be a sikereket. A FIFA 16 játék újdonságai az egész játszóteret érintik. Egy kiegyensúlyozott és autentikus futbalmérkőzés élményének örülhet, mely nehezebb kihívásokat állít Ön elé. Új játékmódokat is tartalmaz!
 • Az innovatív játékelemeknek és funkcióknak köszönhetően a FIFA 16 magabiztos védelmet, a középpálya ellenőrzését, mágikus pillanatokat kínál fel Önnek, mint amilyet eddig kínált fel. Az új FIFA Trainer módnak köszönhetően kezdő és a gyakorlott játékosok javíthatják képességeiket, és igyekezhetnek a sikert elérni.
 • A védő mozdulatainak 25 innovatív változtatása, hogy képes legyen lépést tartani az ellenfeleivel. A gyors irányváltoztatásnak köszönhetően képesek körülzárni a teret, egy az egy elleni felállásban lépést tartani az ellenféllel. Fokozott mozgási szabadság, lerövidült a maximumra való gyorsulás ideje.
 • Amennyiben az ellenfél támadóját szeretné feltartóztatni, addig a többi játékos az Ön pozícióján helyettesíteni fogja. Az új mesterséges intelligencia megakadályozza a veszélyes nyílt terek észlelését, ahonnan a labda vagy az ellenfél támadhat. A csapatjátékosok átgondoltan támadnak, és gátolják a támadások offenzívájának potencionális irányait.
 • Az új elemeknek köszönhetően a labdáért különféle módon harcolhat meg. Védőbeavatkozások sora áll a játékos rendelkezésére, nem hiányozhatnak sem egy helyből felugrások, és egész testtel való beavatkozások.
 • Legyen a középpálya ura a labdabeszerzés új logikájának köszönhetően, és akadályozza meg az ellenfél labdakirúgásait. A játék így új értelmet kap, és autentikusabbá válik. A FIFA 16 utasításai a játékosok számára fejlettebbek, és lehetővé teszi azt a beállítást, hogy a labda megszerzésekor milyen agresszíven játsszanak majd a játékosok.
 • A FIFA 16 a labda passzolás rendszerében revolúciót hoz. Csapattársainak pontos, hirtelen passzokat adhat. Az új vezérlésnek köszönhetően passzolhatja a labdát csapattársának nyomás alatt, így támadó helyzetet kialakítva. A szándékos átadásoknak és az inteligens labda elfogás kiegyensúlyozott, és igazi játékélményt nyújt, ahol a rizikó mértékét folyamatosan mérlegelnie kell.
 • Lionel Messi mozgását felhasználva új labdavezetési rendszer érkezik, amely során nemcsak azt döntheti el hogy hogyan, de azt is hogy mikor kezeli le a labdát. Rúgja ki a labdát a térbe, testével jelezze azt csapattársának, és akár csak Messi cselezze ki a védőt. Az érintés nélküli cselezés segítségével időt nyer, és jobb pozícióba kerülhet, a játéktempója változhat, esetleg a védőt idő előtti mozdulatra kényszeríti. Mindez együtt csodás fociélményt biztosít. Az egy az egy elleni játék is változásokon esett át, mivel a játékosok támadási lehetőségek széles skálájával rendelkeznek.
 • A FIFA 16 centralizációja is nagyban változik, a központi játékos, és annak gondolkodása. Az új mozgási animációknak köszönhetően a csapatszárny játékosa valósághűbb, a játékosok megfigyelik a labda pályáját, ezáltal jobb az időzítés. A támadó játékosok futás közben is játszhatnak a ladbával, ami nehezíti a védők dolgát.
 • Akár kezdő, akár profi játékos, a FIFA Trainer mód segíti Önt a játékban. Tanuljon meg játszani az áttetsző grafika segítségével, amely több lehetőséget kínál fel Önnek pozíciója és szintje függvényében (automatikusan vagy kézi beállítás által). Az alapvető utasítások segítik a kezdőket, míg a már tapasztalattal rendelkező játékosoknak segítségként szolgál. Így olyan érzése lesz, mintha személyi edzője lenne.
 • A FIFA sorozat törénetében először játszhat női válogatott játékosokkal online / offline módban. Ennek az újdonságnak köszönhetően a FIFA sorozat rajongótábor lehetőségei megnövekednek. A játék tartalmaz egyedi animációkat és a női játékosok 3D modelljeit. Profi focisták segítségével rögztették a mozdulatokat. Lehetséges Kick Off, offline turné és online barátságos mérkőzés módokban játszani.
A játék aktív Internetkapcsolatot és Origin aktivációt igényel!

A cím a következő nyelveket tartalmazza:

 EN szinkron CZ feliratok
FIFA 16
katalógusba hozzáadva: 2015.06.08.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: FIFA 16

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok