FIFA 22 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ FIFA 22 - PC DVDFIFA 22 - PS4FIFA 22 - PS5FIFA 22 - XBOX ONE
Bruttó ár
9.790 Ft
Nettó ár: 7.709 Ft
 
Termék kódja: 432602
ElectronicEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 6.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 3.190 Ft-ért

FIFA 22 [Xbox Series X|S]

Forradalmian új generációs HyperMotion technológia a Playstation ®5 és az Xbox Series X|S között. A játék olyan szintre emeli játékélményét, amelyet még soha nem tapasztalt. A technológia integrálja a fejlett csapatokat érintő adatokat, hogy a játékmenet még intenzívebbé váljon. Az új generációs konzol teljesítményének köszönhetően a játék az eddigi legreálisabb és legsimább játékmenetet ötvöz. A játék újdonsága minden játékmódban megvalósul.
Lehetősége lesz karrier módban beteljesítheti futballálmait, és a VOLTA FOOTBALL módban ismét megcsodálhatja a kis futball eleganciáját: új játékmódokkal és eljárásokkal, minden évszakban. Profi klub módban hozzon létre egy továbbfejlesztett csapatot előléptetési rendszerrel, hogy szakembereit szilárdan a kezei között tartsa.
HYPERMOTION TECHNOLÓGIA
A konzolok következő generációjánál a HyperMotion rendszer teljesen újdonság: ha két technológiát ötvöz, az jelentősen megváltoztatja és javítja a játékmenetet.
  • A 11 vs 11 mérkőzés fejlett rögzítése: Az Xsens szettek először teszik lehetővé, hogy megörökítsd 22 profi focista mozgását, akik nagy tempóban játszanak. Hatalmas mennyiségű és minőségi adat megszerzése a játékosok mozgásáról, ami kiváló alapot jelent az egyének mozgásához a FIFA 22 játékban.
  • Gépi tanulás: : A legmodernebb szabadalmaztatott algoritmus több mint 8,7 millió képet dolgozott fel a fejlett meccslövésekből, lehetővé téve ez az algoritmus teljesen új animációk készítését valós időben.
  • Hiteles csapatmozgás: : Az Xsens-készletek, amelyeket először használnak minden nagy iramú futballista adatainak rögzítésére, jelentős előrelépést jelent. Adatokat nyerünk minden érintésből, beavatkozásból, sprintből és párharcból, s ezek együttesen képezik az alapját a FIFA sorozat történetének legnagyobb animációs frissítésének.
  • "ML-Flow" algoritmus: : Ez az algoritmus több mint 8,7 millió képkocka alapján valós időben új animációkat hoz létre, így jobban beállíthatja lépését és tempóját a labda feldolgozása előtt, vagy simábban lőhet a kapuba.
  • Taktikai felhasználói felület: : A konzolok új generációi lehetőséget kínálnak a mezőny összes játékosának taktikai fejlesztésére. Minden játékos sokkal jobban érzékeli a csapattársak és az ellenfelek helyzetét és mozgását, ami egy teljesen új szintű taktikai realizmust hoz létre. Egy támadás során a játékosok másodpercenként akár hatszor több döntést hozhatnak, ami azt jelenti, hogy jobban ismerik a környezetüket. Okosabban viselkednek az akciók beállításakor, tudják, hogyan kell időzíteni a rajtokat, erősebben kezdik a szabad labdát.
  • Kinetikus légi harc: : Nézze, ahogy a védők és a támadók egymást tolják, húzzák és ütik, amikor megpróbálnak a labdához jutni. Ennek eredményeként megnő a fejléc minősége.
  • Kiegyensúlyozott labdavezérlés: : A frissített animációk javítják a labda irányítását a FIFA 22-ben, természetesebbé és gördülékenyebbé téve a játékot, mint valaha.
  • Természetesebb játékosok: : A mérkőzés 11–11 fejlett felvételének köszönhetően teljesen új animációkat várhat a labda nélküli játékosok viselkedéséről, amelyek szintén hozzájárulnak a játékosok általános természetességének és hitelességének javításához. Észreveheti, hogy a játékosok hogyan beszélnek és gesztikulálnak az aktuális események és a helyzet súlyossága alapján. Az aktív mozgás minden fejlesztése az idei évet a reálisabbá és lenyűgözőbbé teszi a FIFA sorozat történetében.
    fifa_22_next_gen

    A JÁTÉK EGYÉB ELEMEI
  • Kifinomult kapusok viselkedései: az új elkapó rendszernek köszönhetően a kapusok sokkal inteligensebbek, ami stabilabb teljesítményt és ésszerűbb eredményeket eredményez. Pozíciós játékunk az egész világ kapusain alapul, hogy lemásolja a legjobb kapusok viselkedését, beleértve a villám reflexeket is.

     

  • Realisztikus labda: Kifinomult paraméterek, beleértve a sebességet, az aerodinamikai hozzáállást, surlódást, érintést, lövést, passzt.

     

  • Új támadó technika: - Különböző stílusokat állíthat be a csapat számára a pálya minden felében. Tartsa a labdát a pálya közepén, és gyorsan támadjon. Alternatív megoldásként játszon 16-16 játékos között vagy az egyéni stílusban.

     

    KARRIER ÜZEMMÓD

    Az újratervezett karrier mődban számos módszert és eljárást használhat a kívánt siker eléréséhez.


    FIFA ULTIMATE TEAM

    Építse fel álmai csapatát és versenyezzen másokkal a FIFA sorozat legnépszerűbb módjában. Több ezer játékos közül választhat, és számos módon testreszabhatja a klubbot. Egyedül játszhat a Squad Battles-ben, együtt a FUT, On-line, vagy Division Rivals együttműködésében, vagy a FUT Champions, FIFA Ultimate Team™ (FUT) legjobbjaival folytatott mérkőzésen.


  • FUT JÁTÉKMÓD - Az új játéktartalom új lehetőséget kínál arra, hogy egy adott bajnoki mérkőzésen csapatot építsen, és lehetőséget ad arra, hogy felidézzen néhány nosztalgikus pillanatot, melynek köszönhetően a játékosok helyet szereznek a FUT-ba
    PROFI KLUBBOK

    Az új klub testreszabási lehetősége lehetővé teszi, hogy kitűnjön a tömegből a gyepen vagy a lelátón. A játékos teljes irányítást kap a fejlesztés felett, és a közösségi játék hatékonyabb elemeinek köszönhetően sokkal gyorsabban megtalálja a következő mérkőzést.




  • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
    EN szinkronCZ feliratok

    Értékelések FIFA 22

    Nincs vélemény a termékről.