FIFA 21 (Nxt Lvl Edition)

SZINTÉN ELÉRHETŐ FIFA 21 (Nxt Lvl Edition) - XBOX X|S
ÚJ TERMÉK
22.856 Ft
20.490 Ft
Bruttó ár
Használt
15.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 415473

Electronicminden korosztály számára ajánlottangol verzió
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
 • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
 • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
 • 12 hónap garancia
 • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
15.690 Ft
Elérhetőség külső raktáron


LEÍRÁS: FIFA 21 (Nxt Lvl Edition) [PS5]


Az EA SPORTS FIFA 21 következő generációja PlayStation 5, Xbox Series X és Xbox Series S számára olyan elemeket és funkciókat kínál, amelyek a játék hitelességét a következő szintre emelik. A konzolok új generációjának teljesítménye új technológiai lehetőségeket nyit meg a stadionok ultra-realisztikus feldolgozásában, lehetővé teszi a játékosok számára, hogy elmerüljenek az eseményekben és a hangulatban a pályán és a lelátón, és élvezhessék a mérkőzéseket az EA SPORTS FIFA sorozat történetében páratlan minőségben.
Ismerd meg az új szintet
A legjobb mérkőzésnapi élmény - A mérkőzés előtti új szekvenciák a közelgő mérkőzésekre hangolnak, és a legmagasabb szintű profi futballba vonzanak be. Nézd meg a stadionba érkező csapatbuszokat, a futballszentély bejáratánál beáramló szurkolókat, vagy a pályára érkező játékosokat.
Nagy gólok reakciói - Némely gólnak egyszerűen nagyobb súlya van. A játékosok, a cserepad és a szurkolók új kontextuális reakcióinak köszönhetően teljes mértékben érzékelheti a győztes gól lelkesedését a mérkőzés utolsó percében vagy az egyenlítő gólt, megakadályozva az ereszkedést.
A hangok teszik teljessé a hangulatot - A több ezer hiteles kiáltásnak és kántálásnak köszönhetően, amelyeket kizárólag a világ legnagyobb bajnoki versenyeiről, köztük a Premier League-ből, a LaLigából és a Bundesligából rögzítettek, a FIFA 21 egyedülálló hangélményt kínál a jelenlegi és az új generációk számára, amely páratlan a sportos videojátékokban.
EA SPORTS GameCam - Az új meccskamera, amelyet a legmagasabb szintű futballmérkőzések közvetítései inspiráltak, minden mérkőzésre friss képet ad. Láss többet a pályán, hogy az segítsen akciók megtervezésében, vagy blokkold a passzok útját, és élvezd, hogy a hazai és a külföldi szurkolók valós időben reagálnak a fejleményekre.
LiveLight Rendering - Az új Deferred Lighting System technológia továbbfejlesztett hiteles világítást biztosít. Hihetetlenül valósághű futballkörnyezetet teremt olyan stadionokban, mint az Anfield, Parc des Princes, Etihad vagy Bernabéu. A FIFA 21 továbbfejlesztett grafikával büszkélkedhet a világ legnépszerűbb játékának minden területén - a rendkívül részletes gyepfelületektől kezdve a stadionok anyagáig és a mérkőzés többi résztvevőjéig, például a helyettesítő játékosokig vagy a szervezőszolgálatig a hazai és idegenbeli nézők számára.
Haptikus technológia - Az új DualSense vezérlő a PlayStation 5-höz érzékeny haptikus visszacsatolással javítja a játékélményt a sok kétségbeesett gólpróbálkozástól a parádés gólokig. A vezérlő haptikus támogatásának köszönhetően jobban át tudod érezni a pályán történteket és a találkozó ritmusát. Érezz minden lövést, passzt vagy védekező beavatkozást saját kezeddel.
Pohybujte sa na novej úrovni
A játékosok valósághűségének új szintje - A Frostbite motoron alapuló új generációs technológia páratlan hűséget biztosít a futballisták megjelenéséhez. A játékosok a karaktereik jobb feldolgozására számíthatnak, ahol láthatja az izmok feszülését a labda kilövése után, a legnagyobb futballsztárok hajszálainak mozgását, vagy az arcok és mezek jobb hitelességét. a világ legjobb játékosainak realizmusa teljesen új szintre lép.
Fejlett fizika a harcban - A fejlett játékos interakciós rendszer gazdagítja a labdacsatákat a Real Player Motion Technology (RPMT) technológiával. Élvezze a továbbfejlesztett fizikát, még jobb reagálással a labdaharcokban normál játék közben, még akkor is, ha olyan normális helyzeteket játszik, amikor a játékosok egymást lökdösik és tolják ki a helyzetükből.
Zökkenőmentes összekapcsolt animációk - Az új technológia javítja a labdával összekapcsolt animációk vizuális minőségét és folytonosságát, ami pozitív hatással van a futballisták sima és reális mozgására. A játékosok ma már emberibb környezeti érintkezést mutatnak, így nincs több mechanikus, robotszerű mozgás.
A futballisták viselkedése - A játékosok viselkedésének új szintje garantálja a labdarúgók hiteles viselkedését (a fáradt játékos lábszárvédőinek a 89. percben történő beállításától a passz kiáltásáig), amelynek köszönhetően teljes mértékben élvezheted a focihoz kapcsolódó érzelmeket szakmai szinten.
Játssz egy új szinten
Villámgyors felvételi idők - Az új generációs konzolok teljesítményének és a Frostbite motor fejlett funkcióinak köszönhetően a betöltés gyorsabb, és minden eddiginél gyorsabban indulhat a mérkőzés. Nem kell attól tartanod, hogy a mérkőzés kezdeti sípszója előtt elveszíted a koncentrációt olyan módokban, mint a Kick off vagy a Career, mert a stadion környezete olyan gyorsan töltődik be, hogy másodpercek alatt elvégezheted a kezdőrúgást.
FIFA 21 NXT LVL EDITION magában foglalja:
 • FIFA Ultimate Team tartalmat, beleértve: 3 × értékes aranycsomag és 1 × megacsomag
 • Játékostárgyak kölcsönzésre (őt mérkőzésre): Kylian Mbappé alapvető tárgya kölcsönzésre, FUT nagykövet választása kölcsönzésre, FIFA Next nagykövetcsomag kölcsönzésre
 • FUT mezek és stadiontárgyak, melyeket a soundtrack alkotói terveztek
  Kihirdették az év legjobb tizenegyét - Team Of The Year. Ez az elmúlt 12 hónap legjobb játékosainak válogatása. A világ minden tájáról származó emberek 70 játékost jelöltek álomcsapatukba. A TOTY XI bejelentése alkalmából a teljes szezon legmagasabb besorolású különleges tárgyai (játékosai) kerülnek kiadásra FUT módban, hogy megünnepeljék az elmúlt 12 hónapban elért hihetetlen teljesítményüket.
  toty


 • FIFA 21 (Nxt Lvl Edition)
  katalógusba hozzáadva: 2020.11.30.

  Vélemények: FIFA 21 (Nxt Lvl Edition)

  Nincs vélemény a termékről.