Final Fantasy 10/10-2 (HD Remaster) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Final Fantasy 10/10-2 (HD Remaster) - XBOX ONEFinal Fantasy 10/10-2 (HD Remaster) - PS3Final Fantasy 10/10-2 (HD Remaster) - NSW
Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 300466
SquareEN szinkron

Final Fantasy 10/10-2 (HD Remaster) [PS4]

300466


Final Fantasy 10/10-2 (HD Remaster) a közkedvelt Final Fantasy PS2 játék remasztere PlayStation 4 modern konzolokoz. Élje át ezt a Final Fantasy X és Final Fantasy X-2 új grafikáját, amely az alapoktól HD verzió.

Final Fantasy 10:
Merüljön el Spiro világában, amelyet a "Sin"-ként ismert titokzatos erő kegyetlenül tönkretett. Az emberi civilizáció a kihalás élén van, amikor Sin visszatér városokat és életeket eltiporni. Az utolsó Kihívás - Summonerek által vezérelt erő véglegesen megállíthatja Sint.

A Final Fantasy X megváltoztatja a történelmet azzal, hogy a Final Fantasy első egészen új verziója, amely legtöbb története beszélt jeleneteket tartalmaz. A mimika speciális effektusai - "Facial Motion System" segítségével, amely új életet lehel a játékba és a karakterekbe, új életet ad a történetnek, de maga a Final Fantasy sorozatnak is.

A Final Fantasy első verziója, amely beszélt részeket is tartalmaz.
Speciális "Facial Motion System" technológia, amely lehetővé teszi a karaktereknek a mimika segítségével kifejezni az érzéseiket.
3D környezet, amely valós időben köti össze a mozgást boss feladatokkal, amely lehetővé teszi a játékosoknak a környezet felfedezését, ahol nehéz harcok várnak ránk.
Az újonnan tervezett harci rendszer hagyományos Final Fantasy harci elemeket tartalmaz, "Sphere Grid" karakter fejlesztésekkel.
Valósághű, Tetsuya Nomura művész által tervezett mozgás technológia által vezérelt poligon karakterek.
Varázslatos kísérő zene, melyet Nobuo Uematsu írt, Japán stílust használ, amely az Okinawa kultúrára jellemző.
Új feladatok, mini játékok, Blitzball és Monster Arena játékok.

Final Fantasy 10-2:

Két évvel Sin legyőzésének hősies Yuni expedíciója után az egykor kaotikus Spira világa a megismerhetetlenségig megváltozott, és a "végtelen nyugalom" korába lépett. Spira lakossága Yevon tanításának oldalára álltak, és kitárták karjaikat egykori ellenségeiknek, Al Bhednek és a Machina használatának. Machina frakciója igyekszik Machina használatát támogatni Spira világában, és olyan messzire mennek el, hogy az ókori stigma eltávoltása érdekében, a Machinát Machinesre (gépek) módosítják.  A nyugodt és békés élet ellenére, amelyet eddig éltek, Yunin szíve még mindig üres, amely megakadályozza őt az előre jutásban úgy, ahogy azt a többiek tették.

Egy nap Yuna egy misztikus gömbhöz jut, amely valaminek a képeit tartalmazza, úgy tűnik ezt egy Blitzball játékos, amelyről azt gondolta, hogy örökre elveszett. Mégha Yuna nem is biztos abban, hogy ez ő, vagy hogy életben van, elhatározta, hogy megkeresi őt. 


  • A Final Fantasy sorozat első igazi folytatása.
  • Az első Final Fantasy játék mely missziókon alapul, és nem lineáris játszhatóságot tesznek lehetővé.
  • A játszható karakterek női neműek, melyek magukba foglalják a főszereplő előadását.
  • Megannyi további új, egyedi foglalkozás, mint pl. "Gunner", "Lady Luck", "Berserker" és az atipikus "Songstress", mind bele van komponálva a Final Fantasy X-2 -be.
  • A Final Fantasyban az új "Garment Gridnek" köszönhetően először cserélhetnek foglalkozást a karakterek.
  • Visszatérés az aktív harci időhöz (ATB - Active Time Battle), amely lehetővé teszi a harci folyamat meggyorsítását.
  • Dinamikus mozdulatok a harcok során, amelyek eddig egyetlen Final Fantasy játékban nem voltak jelen.


Értékelések Final Fantasy 10/10-2 (HD Remaster)

Nincs vélemény a termékről.