Final Fantasy 15 (Royal Kiadás) PS4

Bruttó ár
10.890 Ft
Nettó ár: 8.575 Ft
 
Termék kódja: 380693
SquareEN szinkron

Final Fantasy 15 (Royal Kiadás) [PS4]

Noctis Lucius Caelum vezeti a Lucius királyságot - attól függetlenül, hogy még nem ő a király. A királyság birtokolja az utolsó kristályt, amely rendkívüli kihasználhatósággal bír mind katonai, mind politikai vagy gazdasági célok szempontjából. Lucius egy modern, fejlett ország, amely olyannyira fejletté vált, hogy elszigetelte magát a környező világtól.

A Nifleheim királyság, az aláírt békeszerződés ellenére is, úgy dönt, hogy megtámadja a Lucius királyságot azért, hogy megszerezze a kristályt. Ez a kezdete Noctis és barátai - Gladiolus, Ignis, Prompt és Cor - túléléséről szóló drámai történetének. Noctis a menekülés helyett, emelt fővel néz szembe az ellenséggel. Nem engedi, hogy királyságát csak úgy leigázzák.

Valamikor régen minden ország birtokolt kristályokat. Ők azonban minden forrásukat fegyverek készítésére áldozták - amellyel tűzerőre cserélték a kardokat és a mágiát. A kristályokért folytatott hidegháború sokáig tartott, és az országok közti békeszerződéssel ért véget. A Niflheim királyság azonban makacsul megszegte a szerződést, és megtámadta és legyőzte a Solheim, Tenebrae és Accordo királyságokat még azelőtt, hogy megtámadta volna a Lucius kirlyságot.

A Tenebrae királyságban, az ellenséges országban, létezik egy őskori legenda a halál istennőjéről - Etro istennőről. A elgenda szerint az istennő fogadja az elhunytak lelkét, és kinyissa a halál utáni élet kapuit. Amikor a kapuk kinyílnak, a felszabadított lelkek a mennyországba mennek egy hatalmas fénysugárban úszva, amely az égbe vezet. Néhány embernek megadatik, hogy láthassa ezt a fénysugarat, és a legenda szerint azok, akik látták, a Holtak királyságának mágikus képességeire tesznek szert. Egy napon, amikor Noctis és a Tenebraeből származó Stella beszélgetnek, egyszerre látják meg ezt a mágikus fényt. Noctis azon tűnődik, vajon ez azt jelenti, hogy hamarosan meg fognak halni...

Final_Fantasy_15_Royal_PS4


Final Fantasy 15 Game of the Year Royal Edition tartalma:
  • Final Fantasy 15 játék
  • Dungeon Insomnia City Ruins
  • Új lehetőségek, mint a First Person nézet, új felszerelések és új bossok.
  • Minden Season Pass tartalom (Gladiolus epizód, Prompto epizód, multiplayer Comrades bővítmény és az Ignis epizód)
  • Armiger Unleashed
  • Royal Vessel
  • Több, mint egy tucat DLC testreszabás






  • Értékelések Final Fantasy 15 (Royal Kiadás)

    Nincs vélemény a termékről.