Final Fantasy VII Rebirth PS5

Bruttó ár
29.990 Ft
Nettó ár: 23.614 Ft
 
Termék kódja: 469853
SquareEN szinkron
Szeretél megtakarítani 11.000 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 18.990 Ft-ért

Final Fantasy VII Rebirth [PS5]

Az ismeretlen út folytatódik...

A nagyon várt új sztori a Final Fantasy VII remake projektben, amely az ikonikus eredeti játékot három külön címben képzeli újra az eredeti alkotóktól. Ebben a játékban a játékosok különféle új elemeket fognak élvezni, ahogy a történet kibontakozik, ami a csoport utazásával az elfeledett fővárosba tetőzik az eredeti Final Fantasy VII-ből.
Cloud és barátai megszöknek Midgar városából, hogy üldözzék a bukott hőst, Sephirothot. Ahogy körbeutazzák a világot, olyan úton találják magukat, amely eldönti a bolygó sorsát.

Fő tulajdonságok

  • Folytatjuk tovább
    A Final Fantasy VII Rebirth a második cím a Final Fantasy VII remake projektben, amely három különböző játékban meséli el újra ennek a műfajt meghatározó szerepjátéknak a történetét.

  • Fedezz fel egy izgalmas történetet
    Az ikonikus hősök, Cloud, Barret, Tifa, Aerith és Red XIII megszöktek a disztópikus Midgar városból, és most Sephirothra, egy Cloud múltjából származó bosszúálló kardforgatóra vadásznak, akit halottnak hittek.

  • Felejthetetlen kaland
    Ezt az új kalandot minden játékos élvezheti, még azok is, akik még nem játszottak a Final Fantasy VII Remake-el vagy az eredeti PlayStation játékkal. A filmes történetmesélés új színvonalára, a pörgős harcokra és a hatalmas világ gazdag felfedezésére számíthatsz.



Csomag tartalma:

  • Final Fantasy VII Rebirth játék
  • Manual

Trailer


Értékelések Final Fantasy VII Rebirth

Nincs vélemény a termékről.