Folklore

ÚJ TERMÉK
6.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 28148

Sony 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Folklore [PS3]

A legendás Yoshiki Okamoto (a Onimusha™, Devil May Cry™ és a Resident Evil™ vezető producere) legújabb víziója, a Folklore valósult meg akció-kaland játék formájában a PS3-ra.

Egy levél a halott édesanyától, egy titokzatos telefonhívás és egy elhagyott kisgyerek indítja a fiatal lányt, Ellen-t és a paranormális jelenségekkel foglalozó magazin újságíróját, Keats-et Doolinba, az álmos ír falucskába – ahol az Alvilág kapuja is található – hogy a 17 éves titok végére járjanak.

Bármely főszereplő bőrébe bújva bebarangolhatod a hét hátborzongató, horrorisztikus lényekkel teli birodalmat. Feladatod, hogy a halottakkal beszélve és emlékeiket felhasználva megoldd a múlt rejtélyét. A játék kulcsa, hogy különböző, az Alvilágban élő „népeket” (lényeket) elejtve azok erejét felhasználva és egyesítve legyőzd az ellenséget.

 • Ellenként vagy Keats-ként is játszható, mindkét esetben más a sztori és a játék is
 • Több, mint 100 egyedi szörnyeteg – a „nép” – mindegyikük egyedi jellemzőkkel. Erejüket felhasználva önálló stratégia alakítható ki.
 • A lényeket ez egyedülálló SIXAXIS vezeték nélküli kontroller megfelelő használatával kaphatod el – célozz a lényre, majd tekerd fel őket a kontrollerrel.

 • Folklore
  katalógusba hozzáadva: 2007.10.15.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Folklore

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok