Football Manager 2008

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 37012

SEGA minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Football Manager 2008 [XBOX 360]

Több mint egy évtizede indult el az akkor még Championship Managernek hívott széria, amely nevet aztán az Eidos és a jó öreg SI Games vitája után meg kellett változtatni, így egy pár éve már Football Manager címen fut a kicsike. Ahogy lassan közeledik az új epizód, a 08 megjelenése, egyre több információt hintenek el róla a készítők, nézzük:

 • Természetesen megkapjuk az új szezont, és több mint 50 ország 5000 klubját irányíthatjuk.
 • Jobban ki lesz dolgozva az "utolsó nap", azaz amikor mérkőzést játszunk. Több lehetőségünk lesz mind a saját csapatunk játékosaival, mind az ellenféllel foglalkozni.
 • Nagyobb hangsúlyt kap a válogatottnál való edzősködés, ahogy például az egyik képen is látszik, komoly tétje lehet annak, hogy kit választunk kapitánynak a nemzeti csapatban.
 • Habár az FM mindig a realisztikusabb vonalat képviselte, mint az EA-s versenytársa, azaz tényleg csak annyit tehetünk, mint amit egy igazi menedzser, ezúttal már láthatjuk hogy hogyan fogyik kiválasztott csapatunk bérlete, mekkora a jegybevétel, és a szponzorok is előbújnak a háttérből.
 • Ugyan a CM-FM különválás óta a sorozat felgyorsult, a készítők ígérete szerint további fejlesztéseket hajtanak végre a motoron, így már tényleg rövid mentésekre és töltésekre számíthatunk.
 • Még több médium kerül a játékba (bár az editor segítségével bármennyit bepakolhattunk eddig is), amelyek sokkal többet cikkeznek a csapatokról és a játékosokról.

 • Football Manager 2008
  katalógusba hozzáadva: 2009.04.07.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Football Manager 2008

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok