Football Manager 2015 CZ

ÚJ TERMÉK
7.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 258221

SEGA minden korosztály számára ajánlott  EN szinkron

LEÍRÁS: Football Manager 2015 CZ [PC DVD]

A Football Manager 2015 egy valósághű, részletekben jól kidolgozott és magával ragadó játék menedzselés szimuláció, mely több mint 50 országban a világon sikert aratott.
Igazi focimeccs menedzselését élheti át. Ön döntheti el, hogy ki fog játszani, ki ül a kispadra, a taktika, a csere és minden instrukció az Ön kezében van. Mindez 3D engine segítségével valósul meg.
  • Az új menedzelési rendszer pontszámai által definiálhatja stílusát, összpontosíthat az edzésekre, skautingra, az fiatalok fejlesztésére, emberi erőforrásra.... vagy talán ebből is, abból is egy kicsit? Melyik típusú mendzser kategóriájába tartozik Ön?
  • Több mint 2000 új motion capture animáció, új megvilágostások, fejlettebb játékosok, a labda fejlesztett fizikája, fejlettebb AI, csoport jelzések a játékot még valósághűbbé varázsolják.
  • Az új kinézetnek köszönhetően a bal oldalon elhelyezkedő navigációs kínálatnak köszönhetően a menedzelés egyszerűbb.
  • Az új tehetségek felkutatásának központja a játékos minden területét magába foglalja. Beállíthatja a feladatokat, melyek alapján szeretne találni új játékost, és akit egy konkrét játékos helyére szeretne beilleszteni.
  • A személyiséget, karaktert a mai foci világából másolták. A játékosok nyitottabbak a média felé.
  • A Classic Mode nagyobb szabadságot kinál a nemzetek, ligák és játékosok kiválasztásakor. Átugorhatja a szezon előtti időszakot (az első szezonban), átveheti az ellenőrzést a játékosok tréningje felett, a vezetőség követelményeit növelheti és új feloldható tételek is megjelentek, mint pl. a játékos kizárásának megszakítását, vagy örökös játékos.
  • Twitch TV támogatás, fejlettebb anyagi feltételek, edzések és több száz további elem.

A cím a következő nyelveket tartalmazza:

 EN szinkron  CZ feliratok  PL feliratok
Football Manager 2015 CZ
katalógusba hozzáadva: 2014.11.10.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Football Manager 2015 CZ

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok