Football Manager 2016

ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 327310

SEGA minden korosztály számára ajánlott EN szinkron

LEÍRÁS: Football Manager 2016 [PC DVD]

327310 A legvalósághűbb, legrészletesebb és legmagával ragadóbb focimenedzer szimulátor.
Vegye át az ellenőrzést bármely klub felett több mint 50 országból és döntsön, hogy ki fog játszani, és ki fog ülni a kispadon, foglalkozzon a médiával és a játékosok problémájával.

A taktika, a hagyományos helyzetek, a váltások és a kispadról való váltások az Ön teljes ellenőrzése alatt vannak, a 3D enginnek köszönhetően.
 • A Football Manager 2016 először teszi lehetővé klub kialakítását bármely ligába, melyet a Create-a-Club singleplayer módban meghatároz. A Create-a-Club lehetővé teszi megnevezni a klubbot, beillesztheti saját magát vagy ismerőségt a csapatba, tetszés szerint módosíthatja a csapatot, és még a klub színét is kiválaszthatja.
 • Alkossa meg saját álomcsapatát a Fantasy Draft módban. Fix költségvetéssel minden menedzsernek saját csapatot kell kialakítania a nulláról kezdve, a többi menedzserrel versenyezve a legnagyobb tehetségek megszerzésekor, majd a mini ligába bejegyezni saját csapatát.
 • Kerüljön olyan közel az akcióhoz, ahogy eddig még nem volt rá módja.
 • Több mint 2000 új animáció, több grafikai fejlesztés, fejlesztett mesteréges inteligencia, melyek a Football Manager 2016 játék mérkőzéseit olyanná varázsolják, mint eddig még sosem.
 • Fontos pillanatok megjelenítése, ahol minden kör után informálva lesz mindenről, ami Ön körül zajlik.
 • Prozone partner, a sportstatisztika közvetítők között az elsők közöt helyezkedik el, a mérkőzések analízisének széleskörű feldolgozását hozta magával, sok hasznos funkciót hoz magával, valamint a használata sokkal egyszerűbb.
 • A sajtókonferenciák az eddiginél változatosabbak, több beszélgetéssel, melyeket a sajtóval kell folytatnia, lényegretörőbb kérdésekkel és válaszokkal.
 • A menedzsereknek részletesebb statisztikai információkhoz van hozzáférése, a kidolgozottabb statisztikai kérenyőnek és a statisztikai panel görgetési rendszerének köszönhetően.
 • Az információkat egyszerűbben megtalálja, áttekinthetőbb a játékos, a taktika, a menedzser startlapja.
 • További kiegészítők és aktualizációk a menedzserek, az alkalmazottak jobb mozgását biztosítja. Kidolgozott követelmények és elégedettség a klub vezetőségével, aktualizált játékszabályok, információk a csapatról, fejlesztett mesterséges inteligencia transzfer, csapatválasztás, új közösségi médiumok funkciói stb. Ezek kombinációi a Football Manager 2016 játékot a legösszetettebb és legmagával ragadóbb foci szimulátorrá varázsolja.
A játék aktív Internetkapcsolatot és a Steam rendszerbe való aktivációt igényel!

A cím a következő nyelveket tartalmazza:

 EN szinkron CZ feliratok PL feliratok
Football Manager 2016
katalógusba hozzáadva: 2015.10.02.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Football Manager 2016

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok