Football Manager 2016 PC DVD

Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 327310
SEGAEN szinkron
A játék aktív internetkapcsolatot és a Steam rendszerben történő aktivációt igényel!

Football Manager 2016 [PC DVD]

327310


A legvalósághűbb, legrészletesebb és legmagával ragadóbb focimenedzer szimulátor.
Vegye át az ellenőrzést bármely klub felett több mint 50 országból és döntsön, hogy ki fog játszani, és ki fog ülni a kispadon, foglalkozzon a médiával és a játékosok problémájával.

A taktika, a hagyományos helyzetek, a váltások és a kispadról való váltások az Ön teljes ellenőrzése alatt vannak, a 3D enginnek köszönhetően.

  • A Football Manager 2016 először teszi lehetővé klub kialakítását bármely ligába, melyet a Create-a-Club singleplayer módban meghatároz. A Create-a-Club lehetővé teszi megnevezni a klubbot, beillesztheti saját magát vagy ismerőségt a csapatba, tetszés szerint módosíthatja a csapatot, és még a klub színét is kiválaszthatja.
  • Alkossa meg saját álomcsapatát a Fantasy Draft módban. Fix költségvetéssel minden menedzsernek saját csapatot kell kialakítania a nulláról kezdve, a többi menedzserrel versenyezve a legnagyobb tehetségek megszerzésekor, majd a mini ligába bejegyezni saját csapatát.
  • Kerüljön olyan közel az akcióhoz, ahogy eddig még nem volt rá módja.
  • Több mint 2000 új animáció, több grafikai fejlesztés, fejlesztett mesteréges inteligencia, melyek a Football Manager 2016 játék mérkőzéseit olyanná varázsolják, mint eddig még sosem.
  • Fontos pillanatok megjelenítése, ahol minden kör után informálva lesz mindenről, ami Ön körül zajlik.
  • Prozone partner, a sportstatisztika közvetítők között az elsők közöt helyezkedik el, a mérkőzések analízisének széleskörű feldolgozását hozta magával, sok hasznos funkciót hoz magával, valamint a használata sokkal egyszerűbb.
  • A sajtókonferenciák az eddiginél változatosabbak, több beszélgetéssel, melyeket a sajtóval kell folytatnia, lényegretörőbb kérdésekkel és válaszokkal.
  • A menedzsereknek részletesebb statisztikai információkhoz van hozzáférése, a kidolgozottabb statisztikai kérenyőnek és a statisztikai panel görgetési rendszerének köszönhetően.
  • Az információkat egyszerűbben megtalálja, áttekinthetőbb a játékos, a taktika, a menedzser startlapja.
  • További kiegészítők és aktualizációk a menedzserek, az alkalmazottak jobb mozgását biztosítja. Kidolgozott követelmények és elégedettség a klub vezetőségével, aktualizált játékszabályok, információk a csapatról, fejlesztett mesterséges inteligencia transzfer, csapatválasztás, új közösségi médiumok funkciói stb. Ezek kombinációi a Football Manager 2016 játékot a legösszetettebb és legmagával ragadóbb foci szimulátorrá varázsolja.

A játék aktív Internetkapcsolatot és a Steam rendszerbe való aktivációt igényel!


A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronCZ feliratokPL feliratok

Értékelések Football Manager 2016

Nincs vélemény a termékről.