Football Manager Handheld 2011

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 39218

SEGA minden korosztály számára ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Football Manager Handheld 2011 [PSP]


A legsikeresebb futball manager folytatása, ami új standardokat határoz meg a zsáner számára az új fejlesztéseknek köszönhetően. Például aspiráló managerként lehetőséged van a játékosokkal reális időben tárgyalhatsz a szerződésekről.
A fejlesztőcsapat sok profi ügynökkel működött együtt, hogy a leghitelesebb képet kaphasd egy ilyen tárgyalás menetéről. Készülj fel, hogy ezen a területen a legkülönbözőbb típusú ügynökökkel fogsz találkozni. Mindegyiküknek saját személyisége van, meg kell találnod a megfelelő tárgyalási technikát mindegyikőjüknél.

Együtt a legintuitívabb tréningrendszer implementációjával együtt megjelenik a „felkészülés a meccsre” szekció, ahol utasításokat adhatsz a játékosoknak, hogy a következő meccsen mire érdemes odafigyelniük, min kell javítaniuk. Több alap edzéspárbeszéd is rendelkezésedre áll, és 14 individuális képességterület, amikre a játékosok az utasításaid alapján oda fognak figyelni.

A játékosokkal való interakció ebben az évadban új szintre emelkedett. Fel kell készülnöd egy sor kérésnek megfelelni tudásra, mind a vezetőség, mind a játékosok részéről. Egy új modulnak köszönhetően akár magánjellegű párbeszédeket is folytathatsz a játékosokkal, és nyilvános társalgásokat is, amikben az ellenfél játékosaira vonatkoznak.

Két évvel a 3D Match Engine elindítása után a fejlesztők ebben az évadban egy sor újítással jelentkeznek. Több, mint 100 animáció jelent meg, új emóciók, új játékosmodellek, új stadionok, új textúrák a gyepekhez, javított világítás, éjszakai meccsek villanyfényél, új gólörömök és sok más.


Football Manager Handheld 2011
katalógusba hozzáadva: 2009.12.15.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Football Manager Handheld 2011

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok