Formula 1 05 (Platinum)

ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 4630

Sony minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Formula 1 05 (Platinum) [PS2]

Nagyon kemény anyag, nem csak a száguldó cirkusz szerelmeseinek! :)Az Intro:
 • Elindul lágyan, miközben egyre közelebb kerülünk a videóban a boksz bejáratához. Ekkor megpillantjuk főszereplőnket és fehér F1-es gépünket, a kamera körbejárja a kocsit majd a pilóta fülkénél megáll. Az autó hirtelen feléled és a rajtrácson találjuk magunkat egy adrenalint pumpáló zenével. Megkezdődik a verseny. Előzések kicsúszások, és egyéb események történnek a pályán, verseny leintése következik. Újra a boxban találhatjuk magunkat, ahol megnéz még valamit az emberünk, majd leoltja a villant és elmegy.

  Versenyzői profilunk:
 • Először a nevet kéri a gép, majd a nemzetiséget. Szokás szerint nincs magyar, így marad az Europe (pedig van magyar pálya a játékban!). Egyéb adat kitöltése után eljutunk odáig, hogy karaktert választunk magunknak, több fajta nő és férfi karakter közül. Most jön az újdonság mégpedig az Eye Toy mód: itt ugyanis saját arcunkat is berakhatjuk magunknak!

  Verseny hétvége:
 • Érdemes a játékot normal vagy hardon játszani, mert akkor igazán élvezhető versenyek alakulnak ki, ha easyn játszol akkor nagyon hamar megunod.

  Szabadedzés:
 • Egy komplett F1-es program nap. Megtaláljuk itt a szabad edzésektől kezdve a szombati és a vasárnapi időmérőedzéseket és magát a versenyt is. Ha még kezdő vagy, vagy még szeretnél állítani az autódon akkor válaszd valamelyik szabadedzést, mert az időmérőkön nem lesz rá alkalmad, hogy teszteld az autód. A beállítási rész igen jól sikerült, finom és aprólékos beállításokra leszünk képesek. Állíthatjuk a kipörgésgátló erősségét, fékerősséget, első-hátsó szárnyakat stb. Rögtön érezhetjük a beállítások hatását a versenygépünkön, mikor kimentünk a boxból futni pár gyors kört.

  Időmérőedzés:
 • Ha már számodra tökéletesen beállítottad az autót, akkor mehet is a szombati három körös időmérő. Az első kört a boxból kijövet teszed meg, míg a második lesz a mért köröd és a harmadik a levezetőkör. Ez volt tehát a szombati időmérő, most következik a mindent eldöntő vasárnapi kis futam. Itt is ugyanaz a folyamat, mint szombaton. A végső sorrendet a két időeredmény határozza meg.

  A verseny:
 • Egy rajtrács animációval kezdődik az egész futam, megmutatják az időeredményeket, az autókat és a F1 Babes-eket. Fent a rajtrácson adrenalintól túlfűtve várjuk, hogy kialudjanak a piros lámpák és elinduljon a verseny. Az autók grafikája kifogástalan, talán ennek az lett a hátránya hogy kicsivel gyengébb lett a környezet a grafikája. Mindegyik autó nagyon részletesen van kidolgozva, a rajtuk lévő aktuális matricák is a helyükön vannak. A 2005-ös év aktuális pályái megtalálhatók a játékban, egyedül a török pályával bővült ki a ringek választéka. A versenyhangok kifogástalanok, minden autónak megvan az egyedi motorhangja. A kommentátor sajna igen monotonra sikeredett, későn reagál a dolgokra, unott hangon dumál, ráadásul karrier módban meg sem szólal.
 • Az irányítás reálisabb lett, mint a tavalyi játékban. Minden kis gombnyomásra, bakira reagál a kocsi és néhol igen nehéz korrigálni a hibákat. Hogy még jobban növeljék a játékélményt, beraktak a játékba egy interaktív bokszot. Tehát ha bemegyünk a boxba, gombnyomásokkal mi irányítjuk a boksz kiállást, így időt nyerünk a géphez képest. Verseny folyamán eddig két fajta kieséssel találkoztam, az egyik, hogy eldurrant a motor, a másik, hogy leszakadt a hátsó terelőszárny. A motorhiba után némi olaj kerül a pályára, így ha rámegyünk igen szépet csúszhatunk rajta, így értékes időt veszíthetünk. Az új szabálynak köszönhetően nincs gumi csere, így egy garnitúrával kell végig versenyezni a futamot. A verseny vége felé már igen érezhető a gumik kopása, ilyenkor már nem tudunk olyan jó köridőt menni és jelentősen veszítünk a tapadásból, ezért autónk igen gyakran megcsúszik a kanyarban, ha nem figyelünk oda.

  A verseny leintése:
 • Képernyőn megjelenik, ki hányadik helyen ért célba, ki esett ki és milyen hátrányba került az elsőhöz képest. Ez után megtekinthetünk egy győzelmi videót, melyben a pódiumon megkapjuk a díjat, ezután elkezdődik az ünneplés.

  Online:
 • Egy kis plusz szórakozás, hogy az neten összemérhetjük a tudásunkat a többi játékossal. Ugyanúgy van időjárás, meghibásodás és szabályok. Meg lehet választani, hogy szellem vagy rendes autók legyenek a pályán. Egyszerre egy versenyben tizen vehetnek részt.

  Segítség és jutalmak:
 • Külön raktak bele egy Driving Tips részt, hogy így is segítsék a játékosokkal a F1 világával és a vezetési technikákkal való ismerkedést.

  Jutalmak:
 • Sisakok: a játék gerincét adó karrier módban szerzett pontokért különböző sisakok kaphatóak, ezt a gép automatikusan odaadja, ha elértük a megadott ponthatárt.
 • Autók:
 • nyerjünk egy VB-t
 • bronzra teljesítsük a test mód összes pályáját
 • ezüstre teljesítsük a test mód összes pályáját
 • aranyra teljesítsük a test mód összes pályáját (ezzel a teszt pályát is megnyitjuk)

 • Formula 1 05 (Platinum)
  katalógusba hozzáadva: 2007.01.01.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Formula 1 05 (Platinum)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok