Formula 1 2015 [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Használt
5.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

több mint 10 db
Kézbesítés várható dátuma 2.27.
Termék kódja: 315126

Utolsó frissítés időpontja: 2018.2.24. 19:10
Codemasters minden korosztály számára ajánlott angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
 • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
 • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
 • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
 • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Formula 1 2015 [PS4] - BAZÁR (használt termék)

301578 Versenyezzen akár egy versenyző a Formula 1 2015 játéknak köszönhetően, éljen át egy varázslatos, izgalmas játékot, olyat amilyet eddig még nem volt alkalma. Merüljön bele az akcióba az új motorokkal, amelyet a Formula 1 gyors és érzékeny monoposto versenyautói egy új prezentáció által kínálnak, mely a verseny egyedüli atmoszférába juttatja el Önt.

A Formula 1 2015 a FIA FORMULA One World Championship 2015 évfolyamának hivatalos videójátéka, bónuszként a FIA Formula One World Championship szezon tartalmát kínálja. Versenyezzen, akár a kedvenc F1 versenyzője Championship Season módban, tesztelje határait akár az igényesebb Pro Season módban. Tökéletesítse készségeit az új online tréningeken, majd hívja ki barátait, vagy akár versenytársait az egész világból az online multiplayer módban.
 • Az új játék a legújabb konzolokra és számítógépekre érkezik, mely lehetővé teszi a Formula 1 világának eddig nem látott részleteibe való belépést.
 • A korábbi kiadás és a digitális aktualizáció biztosítják, hogy a játék a szezon időszaka alatt mindig aktuális marad. A Formula 1 2015 ennek köszönhetően a legjelentősebb Formula 1 játék.
 • Az autentikus, kizárólag fizikai bázison alapuló vezérlő modell fejlesztéseinek és aktualizálásának köszönhetően, mely több, mint 20 területet érint, a Formula 1 2015 úgy lett megtervezve, hogy alkalmas legyen a sorozat tapasztalt és kevésbé tapasztalt játékosainak is.
 • A Fair Play-re összpontosítva az új vezérlő modell lehetővé teszi Önnek, hogy bajnokként versenyezhessen, akár kezdő, akár tapasztalt játékos ül a kormány mögé.
 • A Honda ismét szövetséget képez a McLarennel, akit Fernando Alonso képvisel. Sebastian Vettel a Ferrari csapathoz megy és fiatal versenytársaival megpróbálja a Mercedes győzelem sorozatát megállítani. A 2015-s versenynaptár új kört hoz, és több mint 20 év után Mexikó is visszatér.
 • Az új televíziós műsorszolgáltatásnak köszönhetően a Championship Season mód magával ragadja a játékost oly módon, ahogy eddig sosem.
 • A Pro season mód tökéletes kihívás. Képes uralni a játékot a legvalósághűbb beállítások mellet?
 • Tökéletesítse képességeit az új online tréningek során, hívja ki barátai, vagy akár versenytársait az egész világból az online multiplayer módban.
 • Tekintse meg a tavalyi izgalmas szezont, és bónusz tartalomként élvezze a FIA Formula One World Chapionship játszható szezonját.
Formula 1 2015 [PS4] - BAZÁR (használt termék)
katalógusba hozzáadva: 2015.07.28.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Formula 1 2015 [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok