Formula 1 2016

SZINTÉN ELÉRHETŐ Formula 1 2016 - XBOX ONEFormula 1 2016 - PS4
ÚJ TERMÉK
6399 Ft
6.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 354700

Codemasters minden korosztály számára ajánlott  angol verzió
Ajánlott termékek (1)

LEÍRÁS: Formula 1 2016 [PC DVD]

Hozzon létre egy saját legendát a F1 2016 játékban, a játék tartalmazza az eddig leginkább magával ragadó karriert. Az új karrier mód 10 szezonon át húzódik, és mélyebben megismerteti Önt ezzel a varázslatok, izgalmas, előkelő motorsporttal. A Safety Car és a virtuális Safety Car hozzáadásával a játék rekreálása még hihetőbb, melyek az alapoktól kódoltak, és az utcai Baku, Azerbaijan pálya hozzáadása a Formula 1 Grand Prix Europe of Europe 2016 évfolyamból. 

Először lesz lehetősége az edzések során csapatok tesztelésére. Váljon minden kör mesterévé az új aklimatizációs tesztek segítségével, tesztelje gumijait, csiszolja versenystratégiáját a maximumra, Staňte sa majstrom každého okruhu s novými testami aklimatizácie, otestujte vaše pneumatiky a vybrúste vašu závodnú stratégiu na maximum, počas tohto všetkého budete získava cenné body výskumu a vývoja, ktoré budete môc minú na vylepšenie vášho monopostu.

Az új karrier módban választhat karaktert és számot is, amellyel egész karrierje alatt versenyezni fog. Választhat sisakot, kiszínezheti kedve szerint. Szabad kezet kap a csapata kiválasztásánál. Szerződésekhez juthat hozzá, csapatból csapatba térhet át, vagy döntsön egy saját csapat mellett.

A játékélmény fokozása érdekében vendégzónákat hoztak létre, melyek az ön játékközpontjaként működnek. Ebben a zónában fog dolgozni egy mérnökkel, aki segíteni fogja Önt. Ezekben a zónákban más F1 nagy neveivel is találkozhat.

  • 10 szezon karrier módban.
  • Új Safety Car, virtuális Safety Car.
  • Új Baku, Azerbaijan pálya.
  • Tesztek, edzések és versenyek új statisztikái.
  • Csapata virtuális zónája, ahol egyéb nagy versenyzőkkel találkozhat.
  • Jármű fejlesztési pontok.
Formula 1 2016
katalógusba hozzáadva: 2016.06.29.

Vélemények: Formula 1 2016

Nincs vélemény a termékről.