Fortnite (Deep Freeze Bundle) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Fortnite (Deep Freeze Bundle) - PC DVDFortnite (Deep Freeze Bundle) - PS4Fortnite (Deep Freeze Bundle) - XBOX ONE
Bruttó ár
12.590 Ft
Nettó ár: 9.913 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 389152
WarnerEN szinkron

Fortnite (Deep Freeze Bundle) [NSW]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék letöltési kód formájában jön létre. A játék magában foglalja a Fortnite Battle Royale-t, de nincs a Save the World mód! Ne aggódjon sehol, hozzon létre saját menedéket! A játékot az Epic Games hozta létre, az egyetlen olyan cég, amely elég okos ahhoz, hogy láncfûrészeket helyezzen a fegyverre. A játék lehetõvé teszi a lövészek, a kard vágások és az ügyes építõk rajongóinak, hogy több száz órát élvezzenek ugyanabban a játékban. A világméretû idõjárás elõrejelzések A Fortnite viharok tele vannak veszélyekkel, és ez azt jelenti, hogy néhány héten belül fel kell állnia. Hire harcosok, építõk és felfedezõk, hogy felálljanak az ellenség hordáihoz. Építsen új épületeket és különbözõ csapdákat, amelyekben ellenségeket szenved. Hozz létre õrült fegyvereket, és amikor felemeli a szinteket, nyisson egy új fegyverkonstrukciót. A játék szórakoztató a többjátékos játékosok számára, de az egyének számára is, köszönhetõen a térkép eljárási generációjának. A Fortnite Deep Freeze Bundle tartalmaz: Fortnight Battle Royale Frostbite öltöny Hideg elsõ tengelykapcsoló Chakan Chill-Ax Fagyáspont hátul Bling 1000 V-Bucks, melyeket a boltban lehet vásárolni A játékhoz internet-kapcsolat szükséges! A csomag nem tartalmaz fizikai játékkártyát! A csomag tartalmazza a Fortnite Battle Royale és a Deep Freeze Bundle letöltési kódját. A játéknak nincs a Save the World módja!

Értékelések Fortnite (Deep Freeze Bundle)

Nincs vélemény a termékről.