Fortnite (The Last Laugh Bundle) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Fortnite (The Last Laugh Bundle) - PS4Fortnite (The Last Laugh Bundle) - XBOX ONEFortnite (The Last Laugh Bundle) - NSW
Bruttó ár
11.690 Ft
Nettó ár: 9.205 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 411458
WarnerEN szinkron

Fortnite (The Last Laugh Bundle) [PS5]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Harcolj építéssel! A Fortnite Battle Royale egy ingyenes PVP mód 100 játékos számára a Fortnite játékban. Egy hatalmas térkép. Egy harci busz. Élvezze a Fortnite építési lehetőségeit és a rombolható környezetet, intenzív PVP harccal kombinálva. Az utolsó élő nyer. Fedezzen fel egy hatalmas, lerombolható világot, ahol soha nincs két egyforma játék. Építsen nagy erődöket, találjon zsákmányt és vegye fel a kapcsolatot barátaival, hogy megszerezze Victory Royale-ját. A nyerésnek mindig megvan a maga stílusa. Legyen kivételes az összes kozmetikai kombinációval, hogy egyedi megjelenést teremtsen Önnek és pártjának. Túlélje a Battle Royale-t új módszerekkel, korlátozott ideig. Egyesítsen erőt akár 49 másik játékossal az 50v50-ben, vagy szálljon fel a felhőkbe az Air Royale-ban. A Fortnite-ban minden lehetséges. Tervezz játékokat, versenyezz a sziget körül, és harcolj új módokkal a barátaiddal álmaid világában. Tegye szigetét, ahol mindent meg lehet osztani. Játssz barátaiddal más platformokon! Egyszerűen kapcsolja össze fiókját az Epic Games-fiókjával, és formálja meg barátaival, bárhonnan is tölthető le a Fortnite. A Fortnite The Last Laugh Bundle a következőket tartalmazza: 1000 V-dollár Három ruha: A Joker, Pioson Ivy és Midas Rex Három hátizsák: Laugh RIot, Black Bloom és Midas címer Négy csákány: Rossz poén, A Joker bosszúja, Ivy Axe és Kingmaker Válassza ki a kémiai lábnyomát Az online multiplayer előfizetését igényli a PlayStation Plus! Az online multiplayerhez internetkapcsolat szükséges!

Értékelések Fortnite (The Last Laugh Bundle)

Nincs vélemény a termékről.