Forza Horizon 3

ÚJ TERMÉK
13.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
várjuk a beérkezést, tervezett dátum
2018.07.18. (több mint 10 szabad darab) [?]
Termék kódja: 354001

Microsoft minden korosztály számára ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Forza Horizon 3 [XBOX ONE]

354001 A Forza Horizon 3 játék ottona Ausztrália. Az ellenlábasok földje az eddig legnagyobb és legelterjedtebb, kétszer akkora mint a Forza Horizon 2 játékban. A játék a természetes szépségre, a természet sokszerűségét rögzíti, amely ebből a vidékből egy közismert turistadesztinációvá változtatja.

Ausztráliát több mint 350 remek autóból pásztázhatja át, melyek remek modelleket foglalnak magukba, és melyeket eddig a Forza sorozatban még nem volt módja eddig megtekinteni, mint pl. a lenyűgöző Lamborgini Centenario, vagy az egészen új Ford Raptor a játék tokjáról. A játék új off-road modelleket mutat be, mint pl. buggy, vagy tehergépjárművek.

A Forza Horizon 3 játékban döntéseket kell hoznia, melyek hatással vannak a fesztiválra. A pályaválasztástól kezdve, a zenén át az ön feladata lesz a rajongók megszerzése, egészen addig, amíg a fesztivál világhírűvé nem válik.

Az új Horizon Blueprint funkcióval lehetősége lesz több száz előre létrehozott esemény közül választani, és saját elképzelései szerint módosítani őket.  Módosíthatja a pálya szakaszt, a verseny idejét, az autókat, a verseny korlátozásait stb. Az eseményt közzé is teheti.

Az aukció során módosított autókat vásárolhat, valamint eladhatja a sajátját.

Forza Horizon 3
katalógusba hozzáadva: 2016.06.14.

Vélemények: Forza Horizon 3

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok