Forza Motorsport (Classics)

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 4018

Microsoft minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Forza Motorsport (Classics) [XBOX]


A Forza Motorsport (Classics) kifejezetten XBOX platformra készült, de XBOX 360 platformmal is kompatibilis. Az XBOX 360 konzolon való futtatáskor azonban tudni kell, hogy:
 • Minden XBOX játék futtatásához szükség van az emulációs profilra. A profilt az XBOX Live szolgáltatás segítségével lehet letölteni, vagy megtalálható a www.xbox.com oldalon. A profilok egy csomagként kerülnek terjesztésre, ezért elég őket egyszer használni (offline). Automatikusan is letöltődhetnek (ha a konzol csatlakozik az Internetre), ha egy olyan játékot helyezünk a konzolba, ami a profilok meglétét megköveteli.
 • Az XBOX 360 HDD elengedhetetlen az XBOX játékok futtatásához. A merevlemez nem csak az emulációs szoftver, de a játékok mentéseinek, a letöltött tartalmak tárolására és data – cacheként is szolgál. Mivel a játékok jelentős része úgy lett kifejlesztve, hogy a merevlemez rendelkezésre állást feltételezi, ezért erősen ajánlott a merevlemez beszerzése.
  Szenvedélyed az autóversenyzés és az autók? Akkor a Forza Motorsport neked való. Szerezz autókat, alakítsd át őket, versenyezz a technikailag legfejlettebb, valósághű autószimulátorral!

  A versenyeken nyert díjakat költsd az autók teljesítményének növelésére és tuningalkatrészek vásárlására, így a szériaautókat gyors versenyautóvá alakíthatod. A versenypályán elmerülhetsz a lenyűgözően élethű szimulációban, miközben kipróbálod a feltuningolt autócsodáidat.

 • Forza Motorsport (Classics)
  katalógusba hozzáadva: 2007.01.01.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Forza Motorsport (Classics)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok