Freakyforms Deluxe: Your Creations, Alive!

ÚJ TERMÉK
7.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 211801

Nintendo minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Freakyforms Deluxe: Your Creations, Alive! [3DS]


Engedd szabadjára a fantáziád és alkoss valami teljesen egyedit a Freakyforms Deluxe: Your Creations, Alive! - ban. A teremtményeid, a formeek egy hatalmas paletta segítségével tudod elkészíteni ami alapformaként szolgál a testrészek és a színek kialakítására. Az alkotásoknak csak a fantáziád szab határt.

A Deluxe kiadás kifejezetten a felhasználó által készített tartalomra összpontosít és új funkciók sokaságát hozza magával. Rengeteg testrész közül válogathatsz a formee készítése közben, mint pl. a szárnyak, amik segítségével már repülni is tudnak a kis lények.

Amint életre keltett a formee lényedet, ideje elindulni felfedezni a körülvevő világot és teljesíteni a feladatokat. Új helyszínek, új testrészek megtalálása által új lények hozhatók létre. A dungeonok felfedezése néha veszélyes feladat elé álltja a játékost, de értékes jutalmat hoz a sikeres végrehajtás.

Most először oszthatod meg az általad létrehozott tartalmat más Nintendo 3DS játékosokkal is, multiplayer módban, a StreetPass funkció vagy WR kódok által. A játék támogatja a Download Play funkciót, ezért olyan barátoddal is élvezheted a játékot, aki nem rendelkezik saját példánnyal.

A teljes érintés érzékeny vezérlésnek köszönhetően a Freakyforms Deluxe: Your Creations, Alive! egyszerűen megtanulható és élvezhető a játék. Induljon hát az alkotási folyamat!


 • Fedezd fel az élő helyszíneket, dungeonokat
 • A StreetPass funkció és a QR kódok által megoszthatod a teremtményeidet a barátaiddal
 • Helyi multiplayer módban három másik játékossal együtt élvezheted a játékot
 • Freakyforms Deluxe: Your Creations, Alive!
  katalógusba hozzáadva: 2013.04.17.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Freakyforms Deluxe: Your Creations, Alive!

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok