Game of Thrones

SZINTÉN ELÉRHETŐ Game of Thrones - PS3Game of Thrones - PC DVD
ÚJ TERMÉK
6.690 Ft
Bruttó ár
Használt
4.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 206541

Focus 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió
 
A termék elérhető a bazárban is
Minden ilyen termék
100% működőképes és kipróbált:
 • A felvásárolt játék 100% működőképes és kipróbált
 • Doboza megvan, a lemez sérülésmentes
 • 12 hónap garancia
 • Az ár különbözet szerinti ÁFA-t tartalmaz
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
4.090 Ft
Elérhetőség külső raktáron

LEÍRÁS: Game of Thrones [XBOX 360]


A Game of Thrones egy terjedelmes RPG, aminek az alapját George R. R. Martin közismert regénysorozata - A Song of Ice and Fire, adja, amiből világszerte több mint 15 millió példány kelt el és még egy sikeres TV sorozat is készült belőle.

A cím a Cyanide stúdió legambiciózusabb projektje. A játékot az Unreal 3 Engine hajtja, a forgatókönyv George R. R. Martin felügyelete alatt készült. Az RPG műfaj rajongóinak lehetőséget ad elmerülni az elképesztő középkori kalandban.

A Game of Thronesban úgy 30 órát töltesz el Mors szerepében, aki Alester Éjjeli őrségének a tagja, és éppen most tért vissza a hosszú száműzetéséből és most bosszúra vágyik. Éppen most halálozott el Robert Barethon király segédtisztje is, miáltal a főhősök a történések örvényében találják magukat. A kalandjaik során csodálatos tájakra látogatnak el, mint pl. a Fal és annak környéke vagy a híres Királyi kikötő. A kalandjaik során rengeteg ismerős arccal is találkoznak, köztük Cersei királynővel, Varyssal a pókkal, Jeor Mormonttal, az Éjjeli őrség parancsnokával.

A játékban lehetőséget kapsz kiválasztani a karaktered osztályát, a harcstílusodat. Meg kell találni az egyensúlyt a karaktered erős és gyenge oldalai között, hogy belevághass az epikus párbajokba. A felszerelési tárgyak és a fegyverek, amikre az egyre nehezedő harcok során szükséged lesz több helyen megtalálhatók, megvásárolhatók vagy akár el is vehetők a legyőzött ellenségektől. A megszerzett tapasztalatokért fejlesztheted a már meglévő képességeidet és újakat tanulhatsz meg. A harcok során lehetőség van az idő lelassítására, a helyzet elemzésére és a döntések meghozatalára. A Game of Thronesban lehetőség van fordulós diplomáciai/politikai tárgyalások vezetésére, amik éppen olyan halálosak lehetnek, mint egy éles kard, ezért nem érdemes alábecsülni a szó hatalmát!

 • Terjedelmes akció RPG, eredeti történettel, ami a George R. R. Martin A Song of Ice and Fire című regényén alapszik
 • Kitűnő vizuális kidolgozás az Unreal 3 Engine által meghajtva
 • Látogasd meg az ismert helyeket és találkozz az ismert szereplőkkel a TV sorozatból
 • Játssz a két karizmatikus szereplő bőrébe bújva, akiknek megvan a saját történetük és a saját képességeik
 • Cselekedj a saját belátásod szerint. Vegyél részt az epikus csatákban, vagy próbáld meg a veszélyes helyzeteket megbeszéléssel
 • Game of Thrones
  katalógusba hozzáadva: 2012.06.08.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Game of Thrones

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok