Gamer egéralátét Razer Sphex Gaming Desktop Skin

ÚJ TERMÉK
6.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

1 szabad darab
Kézbesítés várható dátuma 12.19.
Termék kódja: 37405

Utolsó frissítés időpontja: 2017.12.17. 20:20
Razer

LEÍRÁS: Gamer egéralátét Razer Sphex Gaming Desktop Skin [RZ02-00330100-R3M1]

A Razer hardcore gamereknek szánt egérpadjával, a Razer Sphex-el maradandót alkotott, mellyel kivívta azon felhasználók elismerését, akinek a játék többé nem játék, hanem "véresen" komoly. Minőségi kialakításának és az ehhez párosuló kedvező árának köszönhetően rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert.


A lehető legnagyobb teljesítmény optikai és lézer egerek számára
A Razer Sphex elkészítését egyetlen fő cél motiválta: olyan professzionális egérpad létrehozása, mely bárki számára elérhető. És az eredmény magáért beszél, bármely más gyártó hasonló termékével felveszi a versenyt mind precizitás, mind a mozgások pontos lekövetése tekintetében.

Kiváló tapadás bármely felületen
Az innovatív hátsó felület lehetővé teszi a könnyed letapasztást és eltávolítást; így kiváló társ lehet, bámerre is mész. Valamint azért sem kell aggódni, hogy koszos lesz, mivel vízzel mosható; utána olyan lesz, mint új korában.

Játékosoknak kifejlesztett felület A Razer Sphex eddig nem látott szemszögből közelíti meg gamereknek szánt egérpadot. Az ultra vékony kialakítás lehetővé teszi a játékosoknak, hogy egy olyan felületen játszanak, mely szó szerint belesüllyed az asztal síkjába, így téve az egér használatát a lehető legkényelmesebbé.

Gamer egéralátét Razer Sphex Gaming Desktop Skin
katalógusba hozzáadva: 2009.06.10.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Gamer egéralátét Razer Sphex Gaming Desktop Skin

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok